Отиди на
Форум "Наука"

Garabadouble

Потребител
  • Брой отговори

    126
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Отговори публикувано от Garabadouble

  1. Преди 6 минути, gmladenov said:

    Значи подпалвачът на войната не го броим за виновен, а нещастните скинари от Мариопол.
    Те са истинските виновници. 🙄

    Хайде стига с тези глупости вече.

    Откажи се.Няма смисъл.

    • Харесва ми! 4
    • ХаХа 1
  2. Ние не живеем в изолиран балон.Запрашаване,вредни емисии,химикали,лекарствени продукти-средата има своите вредни въздействия.Важното е да направим баланс между полезното с приятното.Не виждам нищо радостно в живот без капка алкохол и без хапка от животински произход.Пий чаша вино,хапни рибка или някое хубаво сирене и се радвай на живота!Ще живееш,ще живееш-колко ще живееш?:)

    • Харесва ми! 1
  3. Преди 48 минути, makebulgar said:
    Преди 55 минути, makebulgar said:

    Постите трябва да обясните. Защо им е трябвало на християните да решат над 190 дни през годината да се лишат от месо, мляко и яйца?! Защо не са решили да махнат хляба или ябълките, а специално са махнали тези животински продукти? 

    И доколкото има много хора по света, които си живеят добре и дълго без да ядат месо, а има и такива които не ядат и яйца и мляко и пак си живеят добре и дълго, защо трябва да се твърди, че такъв начин на хранене е грешен? 

     

    Не е грешен-грешна е религиозната ти убеденост,че е единствено полезен.

  4. Преди 21 минути, Capitainofmarine said:

    Казвате няма нацизъм в Украйна ?

    Ополчение предупреждает: бандеровские татуировки могут быть опасны для вашего здоровья!

    371764_600.jpg

    217044_600.jpg

    wr-960.jpg

    Вот этот бандеровец (судя по изображению на плече) накануне пленения явно хотел избавиться от своей "особой приметы" и старательно оттирал её кирпичом, но увы... 

    373255_600.jpg

     

    А пък Славчо е сатанист.БОНБА,ШОК!!!

     

    slavi_tatus.jpg

    • Харесва ми! 2
    • ХаХа 1
  5. Преди 19 часа, Capitainofmarine said:

    Тем паче, 

    Що оплюхте Ботев, ми излиза той си е ваш русофоб. 

    Или не сте българи?

    Кои сме ние ,които сме оплювали Ботев,че не те разбирам?Той може да в бил всякакъв ,но със сигурност е бил българофил и е ненавиждал всякаква тирания.

     

    • Харесва ми! 4
  6. Преди 43 минути, Capitainofmarine said:

     

    Например преди време в този форум имаше хора които демитологизираха "оплюваха" Раковски, Левски, Ботев, Панайот Хитов и прочие. Днес се изявават като поддръжници на украинските националисти и твърдят че няма нацизъм в Украйна и там са образцова демокрация...

    Ние не сме забравили. Ще припомняме!

    Те пък Раковски, Левски и Ботев са изпитвали голяма любов към Русия

     

    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Преселение_в_Русия_или_руската_убийствена_политика_за_българите

    Ето ти малко от Ботев:

    На руското немско правителство, каквото са види, пак трябва да му се е пощяло някой баламач, че рови толкоз безобразно с носът си в нашитe работи. То днес подсъсква Фенерската патриаршия да протестира против ферманът, а от друга страна интригува пред турското правителство, че българитe не били уж узрели още да имат самостоятелна иepapхия; затова трябвало да са измени ферманът в полза на продадената Гръцка патриаршия, която са обзалагала да бъде от сега нататък панславистическа мекереджийница на Русия.

    Чувате ли българе, какво братство, какво добро ви желае московското продадено правителство? То иска да ви направи най-честити на света, каквито бяxтe преди 20–30 години под Гръцката патриаршия. За това молете са на Бога да живеят Бакуновци, да живee руский народ и бъдещата свободна Русия!

    Публ. в „Тъпан“, год. I, брой 17, 27 мая 1870.

     

    • Харесва ми! 7
    • Благодаря! 1
    • ХаХа 1
  7. КрайнаЖивея си с България

    Преди 8 минути, tantin said:

    Не те знам къде живееш, но промивката на мозъци относно LGBT се започва още от детската градина.

    Западната пропаганда е толкоз груба и грозна както и източната, както и социалистическата , както и фашистката...

    Всяка пропаганда е такава 

    Не ми хвали западната пропаганда, щото това е резултата от технологиите за контрол над масите.

    Западната пропаганда е толкоз вредна и увреждаща, колкото всяка друга пропаганда. За съжаление "демокрацията" и "свободата" са доста абстрактни понятия. В условия на властваща пропаганда е трудно да се отсее истина от лъжа 

    Живея си в България и на детето ми никой в училище не промива мозъка с ЛБГТ пропаганда.Ако си мислиш ,че с пропаганда някой може да ти промени сексуалността гледай целувките на бай Тошо с Брежнев и разказвай как е...

     Това как оправдава нахлуването в Украйна и какво общо има с личността на Зеленски.

    Преди 23 минути, tantin said:

     

     

    • Харесва ми! 1
  8. tantin

    Бла,Бла.Някой да те е карал да ставаш ЛБГТ насила?Аз си живея живота,а ако ти решиш утре да си навреш пера в задника няма да те съдя.Има западна пропаганда,но тя е финна и масите сами искат да са с промити мозъци.

     

    • Харесва ми! 4
  9. Баси,колко вреда е нанесла руската пропаганда в България.Много тъжно!Аз самият бях облъчен още от дете,в училище и искрено вярвах ,че чичко Димитров е приятел на всички деца,а чичко Ленин е най-добрият човек на света,но се преборих с това заболяване.За да се справиш с психозата,трябва да осъзнаеш ,че имаш проблем.Чета ви и се ужасявам.

    • Харесва ми! 8
  10. Преди 14 минути, Capitainofmarine said:

    Е ще се разберем, ако съм те засегнал извинявай, но аз не съм те обвинявал в  антибългаризъм. Ти го направи и това е много тежко обвинение. Ако не бях патриот сега да съм си в България богат чичко и да пера пари.

    А пропо като по-младши по звание направи го по устава и се представи. 😀 ШЗО Гоце Делчев. Извънреден випуск 1986година. Звание в момента капитан от резерва, а може и въобще да са ме снели от военен отчет, В Българиа съм невлизащ или ако вляза минавам между капките с прочутата българска немърливост или ---------. Последна военно-отчетна специалност преди да напусна РБ - командир на кадрирана отделна диверсионна-разунавателна група. До капитанска длъжност стигнах с много запаси и преподготвитални курсове на врачанското ШЗО и военни катедри в университет и гражданска школа по цивилната ми специалност.😜 В момента работещ менаджер собственик на фирма за ландскепинг. Въобще само с градинарство се занимавам, създавам градини и ги обслужвам, засега успешно. Естествено в чужбина не в РБ. Да си нормален малък бизнесмен е невъзможно в България. Имам три дъщери и все още три внука четвърти е планиран, обещани са ми още четири внука.😜 

    Може да ме наричате русофил, но аз съм българофил, претендирам трезво да оценявам ситуацията, понеже съм буквално жизнено засегнат от това което става в Украйна. Претендирам в огромна степен повече да познавам Украйна отколкото всеки един от вас, които тука пишете небивалици. Заради това казвам в Голяма Грешка сте момчета и момичета. Някои от "момчетата и момичета" ги разбирам, докарвата си някакви финанси от писане във интернет...

    Към останалите отказвам да проявявам разибране и търпимост...

    Това е!

    Аз самият съм избягал от града и съм "полулегален":)Ще се окаже ,че дори имаме сходни интереси-градинарството ми е хоби.

     

     

     Не подкрепям американската политика,не съм фен на НАТО ,също така нямам сантимент към Украйна,но......

    България е член на НАТО от 2004 ако не се лъжа.Като член на военен съюз ние трябва да сме лоялни със съюзниците.

    Не разбираш ли ,че сме от другата страна.Няма как да сме с Русия,в  момента сме врагове,без значение кой е крив и кой прав.Осъзнавам ,че нямаме армия и само можем да разчитаме на съюзниците да ни пазят.Това е положението.Всякакви проруски пропаганди в момента са вредни и направо опасни за България.

     Факт е също така ,че Руската федерация нападна суверенна държава ,като преди това откъсна голямо парче по незаконен начин.Без значение дали в тази държава се случват и ли са се случвали неприемливи неща,това вероломно нападение е скандално и престъпно ,и никоя цивилизована държава не го подкрепя.

      Поведението на Русия е агресивно и опасно.Тя няма ресурсите да възвърне старата си роля на велика сила.Само може да разпали световна война.През последните 30 години,още повече в момента не е от интерес на България да е русофилска.Всеки който оправдава поведението на Русия работи против интересите на страната ни.Плашещото е ,че по настоящем ,поне 50 процента харесват Путин.

     Не подкрепям Джендър идеологията и детето ми расте като мъж. Колкото и да е лош строя,в който живеем,поне ни дава право на избор.Всеки си има глава на раменете и носи отговорност за себе си.

     За плачевното състояние на армията не са ни виновни нито САЩ,нито НАТО.Имахме десетки години да я модернизираме.Защо според теб ,още преди години не разказахме руската техника.Защо сме още с мигове които са несъвместими с натовските стандарти?

     

     

    • Харесва ми! 3
    • Upvote 1
  11. Преди 4 часа, Capitainofmarine said:

    🤣

    Напиши номера на подразделението в което си служил и ВОС какъв имаш за да ти повярвам поне малко.  Ти имаш ли представа на колко години трябва да си  за да си бил запасен офицер? Знаеш ли откога ШЗО не произвежда офицерски кадри? Лъжа след лъжа. Тя и Украйна е пълна с пишман патриоти като тебе които си направиха снимки с автомати и в камуфлаж и после благополучно се пренесоха в ЕС...

    Слеид като не знаеш с кого разговаряш се старай да поддършаш културен тон, защото можеш да получиш несъразмерен физически  отговор...

    Пий си хапчетата и  го карай спокойно. Опасно е за кръвното на твоята преклонна възраст, щом твърдиш че си запасен офицер.  

     

    Младши лейтенант от резерва М.Иванов.Служил съм в ШЗО "Христо Ботев" гр. Плевен.Мотопехотен батальон."Спри кашика ,за да почине танка"После съм бил заместник командир на взвод в новобрански център на военноморският флот във Варна.Всичко това се случва 1997-1998.

    Културният тон ти първи го наруши.

    • Харесва ми! 3
  12. Преди 3 часа, Capitainofmarine said:

    Първо трябва да се учат българите да правят деца. Защото вече се отучиха. После трябва да се учат да служат войници. Трето след това трябва да правят армия...

    Последното е невъзможно, защото отдавна българите се отучиха да са мъже. погледни поведението си и ще разбереш. Не случайно навремето не вземахме в армията хора с мека китка...

    Четвърто и пето е да имат куража да започнат война в идиотски свят който е антибългарски настроен...

    А вие тука нямате куража даже да възразите или да изразите собственно мнение. 

    А България я няма вече...

    Съветвам те да си премериш температурата и за днес да си изпиеш успокояващо чайче.

    Мой,служил съм в армията и съм офицер от запаса ако искаш да знаеш.Ако се наложи ще се бия за България.Портарям за БЪЛГАРИЯ не за мадър Раша!Аман от промити мозъци,страдащи от стокхоумки синдром.Пак да те питам,защо не избягахте от Украйна в Русия ,а се връщате в джендърска България?И си мери малко приказките!

    • Харесва ми! 6
    • ХаХа 1
  13. Преди 3 минути, Capitainofmarine said:

    си е жива авантюра. Македония сама може да ни денацифицира.

    Ще напуснем НАТО,а братушките ще ни дадат от супер,мега,невероятните си нови военни технологии ,с които променят еднополюсният модел в многополюсен

    • ХаХа 1
  14. Преди 2 минути, scaner said:

    Въпросът е сега има ли доказателства за обвинителните твърдения, или всичко е някаква пропагандна измислица? После разговорът ще е друг.

    И от кой ще се решават след войната.От окупаторите ли?

    • Харесва ми! 1

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...