Отиди на
Форум "Наука"

FierceMurder

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за FierceMurder

FierceMurder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Според хората това е странно явление...............и нищо повече.Според мен не е така.Може би свръхгравитацията вътре действа като преграда и вход къмадруги светове.....или измерения.Може би това е преграда и само подготвените духовно ще успечт да ч преодолеят.Не знам.Не знам много и за това явление-надявам се да науча нещо повече от Вас.
  2. Хора, според мен по-мощните бомби (водородни, вакуумни, ядрени) абе въобще оръжията за масово онищожение.......действат по-скоро, като...хм..психологическо оръжие.Но иначе по темата аз съм сигурен че Русия ще си върне лидерството.Но иначе се надявам тестовете с крилатите й ракети "Булава" (расзработени за изстрелване под вода от ядрени подводници клас"Акула") да доведат до голям резултат.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...