Отиди на
Форум "Наука"

delyana

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за delyana

  • Рожден ден 20.06.1973

Contact Methods

  • AIM
    nuzaiac
  • MSN
    nuzaiac

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    Шумен

delyana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Честит рожден ден, Деляна! Бъдете жива и здрава!

  2. С какво бих могла да помогна(извън Бургас)? Ако има начн,пишете подробностите.
  3. Благодаря на всички за помощта Остава да почерпя за идеите Ето го и финала на темата Дано не съм била досадна
  4. Благодаря А тази (първата) краси моя десктоп. яз.Бели Лом рано сутрин в очакване на първите рибоци
  5. Невероятно,но факт! Успях да кача снимки след хиляди опити. Надявам се поне да ги оцените като "бива" за темата. Всички снимки са лично творчество.
  6. Остава да видя какво точно е това животно реторта Няма ли да стане възголемичка куклата ако я комплектовам с ускорител? Благодаря за идеите ,за сега ще започна конструиране на сложен уред(до колкото мога ) Приемам още идеи все пак.
  7. Здравейте! Попаднах в този форум случайно(и доста изненадващо за мен самата) ,тъй като търсех помощ ! Занимавам се с изработката на сувенирни предмети(вкл.декоративни кукли). Получих заявка за изработване на кукли физичка и химик. Моделите трябва да имат нещо доста характерно по себе си...предмет някакъв. С химика ще се справя лесно(поне такаси мисля)..........епруветки,колбички и други подобни. Нямам идея какъв характерен предмет да добавя към куклата физичка. Надявам се да ми помогнете За да добиете представа, ето линкче с част от нещата. http://picasaweb.google.com/DelyanaArt/3Dolls# Между другото, малкото време в което бях тук се порових из темичките и ми стана доста интересно.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...