Отиди на
Форум "Наука"

prohor

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ prohor

  1. Най-интересното е ,че самият Дарвин е умрял с Библия в ръка.Вижте теории за самозараждането човекът има от дълбока древност.Просто така им е изгодно на повечето хора.Има обаче и нещо друго.Хората гледат религията и си мислят ,че това е Бог.Гледат я -с всичките и кусури които не са 1 или 2,отвръщават се и затова казват:Еволюция.Дарвин е имал проблем на вярата-гледал злото в природата и се чудел как един любящ Бог създава такива гадости.Отговора не е прост ,но за щастие го има-природата също е изродена и е под грях.Бог умишлено го позволява именно за да видим колко противно нещо е грехът.Виж аз съм креационист.Глупаво е да казваме ,че няма Бог.Глупаво е и да казваме ,че е работил чрез еволюция.Глупаво е и да гледаме религията и да казваме ,че тя е представител на Бога.Ако реша да търся Бог аз ще го търся само на едно място- Божието слово.Ако има Бог той трябва да е добър, ако не е добър по-добре щеше да го няма.Смятам ,че след като може да създава такива сложни творения и характерът му ще да е съвършен.
  2. Чистилището е католическа доктрина направена и измислена за да може църквата да печели пари.
  3. Ето някой цитати които измислих сам.Всяко изречение е независимо от друго. Айде да видим кво ще кажете за мене добри хора -хаха Аз съм борец за права и свобода ,аз съм светец, аз съм икона, аз съм реформатор, аз съм Марин Цонев! Ти ми правиш живота пикня, аз пък ти пикая. Всички да сте бели, аз пък ще съм черен. Избийте всички комунисти вътре в вас(в сърцето ви)! Аз не мога да оправя светът ,но мога да оправя моя свят. Малко конституция,малко Библия,малко наука -и си слънце! Осмелявам се да живея! Осмелявам се да защитавам правата си! Осмелявам се да чета, това ,което гори. Правдата,свободата,истината-вечни бъдете! Правдата,свободата,истината - за вас ако не умра, значи съм свиня! Ти имаш дявол; затова парите ти са много. Срещу всеки и срещу всичко -сега и завинаги! Той е светец;убийте го! В лудницата или в затвора ,честността няма умора! Можете да ме убиете,можете да се гаврите, можете да ме изхвълите,можете да ме изпъдите, но едно не можете - да ми убиете желанието за справедливост. Вие сте грозни и глупави. Слепци,слепци,слепци никак не сте глупци. Плътта е лошо нещо ,ангелите са по добре. Предизвиквам те Сатана! За правдата,Срещу злото - в гроба! Огън излиза и ги изяжда. Огън и меч сега и завинаги. Който не може да бъде като марин цовен - марин цонев - дори разбъркано при това име всичко е на място. Чакайте ме Канадски гори.
  4. ЗДравей аз съм Цонев ,но съм с тоя ник щот забраих паса.Ислямът(според мен ест.) е наука произлязла изпод трона и краката на Сатана (приеми го символично).Нямам време да се аргументирвам фактите са ясни.Та иначе тя е не е близо до удома тя кабинета и е в Габрово а аз живея в Севлиео както казах.Въпроса е принципен (абе и паричен си е щото до Габрово на ходене заминават 70 лв.)Просто идва тук в Севлиевската психиатрична болница за повечко пари щот 3-4 бона на месец не и стигат -толкова е печалбата като взема по 25 лв. на клиент)Казвам и "Дай пени на Велизарай" тя не иска и да чува.Свиди и всичко.Не е като моя принцип "даром сте взели, даром давайте" пък нека колкото си иска да ме лекува от християнството

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...