Отиди на
Форум "Наука"

Sea Raven

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Sea Raven

  1. Здравейте. Тъй като се подлъгах неразумно и поведох един напълно безсмислен спор с някакви автохтонисти , случайно влязох в Уикипедията и прочетох одата за Ганчо Ценов. Останах много учуден, от тонът на статията разбрах че Ценов се приема за сериозен учен историк а най вече че теорията му се възражда и дори останах с впечатление че Ценов се лансира като основоположник на съвременните исторически теории за произхода! Сега ще търся някакъв начин за рецензия на статията в Уикипедията защото според мен е недопустимо такива шарлатански теории да се приемат на сериозно. Както и да е, понеже някой горе изказа мнение в този тон- ние си пишем по форумите а чалгата в историята ни процъфтява, за това реших да се изкажа.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...