Отиди на
Форум "Наука"

ipsilon

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ipsilon

  1. Благодаря за изчерпателния отговор
  2. Здравейте, някой може ли да ми каже как се решава тази задача, няма ли цифри за мен е тъмна индия. Намерете скороста и ускорението на точка, която се движи по една права по закона x(t)=V0t+A(1-e-at) как ще се движи тялото след дълго време?
  3. ако някой може да помогне много ще съм му благодарен. трябва да напиша следните неща до утре сутрин. 9. Задача Условие: Даден е равновесният процес: 2H2S(г) + 3O2(г) (стрелка в двете посоки) 2H20(г) + 2SO2(г) – Q Преценете какво влияние върху равновесието в системата ще окаже: А) Добавянето на H2S; B) Извеждането на SO2 от системата; С) Внасянето на водна пара; D) Нагряването; Е) Внасянето на катализатор; и 10. Задача Условие: Химичната реакция протича в газова фаза в съответствие с уравнението на процеса: A + B  C + D Как ще се измени скоростта на реакцията, ако при дадена температура: А) Концентрацията на А се увеличи три пъти, а тази на В остане непроменена; B) Концентрацията на В се увеличи три пъти, а концентрацията на А не се променя; С) Концентрацията на всяко от двете вещества се увеличи по три пъти; D) Концентрацията на А се увеличи три пъти, а тази на В се намали шест пъти; E) Общото налягане се увеличи три пъти? Zada4i.doc

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...