Отиди на
Форум "Наука"

dk_raven

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ dk_raven

  1. Някой ако има нещо по тази тема ще съм му много благодарен
  2. Мерси много. Ще ги разгледам и ще видя, какво може да ми свърши работа.
  3. Не, не, не! Нямах това предвид, това ми трябва за реферат по един предмет, по който сме карали само един път и в края ни дадоха един списък с теми. Не уча химия. А коренно различни неща от химията. Аз съм електроинженер и сега следвам магистратура. Просто ни го натресоха този предмет. Уча задочно и работя, затова нямам никакво време. Не, че искам наготово да препиша и: "Готовоо аз съм намбър уаан, йее!"
  4. Приятелю "angelmr" оценявам готовността ти да ми помогнеш, но просто нямам възможност (свободното ми време е кът) да преснимам и после тепърва да започна да пиша. Затова ми трябва информация в електронен вариант.
  5. Обикновената цветна мисля, че ще ми свърши работа, благодаря предварително.
  6. Здравейте всички! Имам нужда от малко помощ. Видях, че ROCK пише страхотни неща и в една от темите е изредил методи за биоанализ. Имам нужда точно от такава информация. Трябва ми нещо за спектроскопските методи за биоанализ на биопродукти. Много ще съм ви благодарен за помоща! p.s. : Колкото повече информацията толкова по-добре

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...