Отиди на
Форум "Наука"

gruba_zubara

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ gruba_zubara

  1. Евала, Еньо, явно си много начетен и до някъде съм съгласен с тебе. Но само критики без никакви действия също не одобрявам. Според мене, това е крачка към нещо по-добро, но дали ще се използва суперкомпютъра ползотворно зависи само от нас. Аз с гордост мога да кажа, че съм решил да остана в България, за да мога да допринеса тя да стане малко по-добро място за живеене, но поради сферата, с която искам да се занимавам, може и аз накрая да емигрирам. Искам да питам нещо друго, понеже има общо с използването на суперкомпютъра: В момента съм кандидат-студент с математика, но имам много голям интерес и към физиката. Искам да кандидатствам информатика в техническия университет, защото там са големите пари, но принципно искам да се занимавам и с нанотехнологии. Окото ми хвана новата специалност - нанооптоелектроника и информационни технологии, но нямам много информация какво точно се изучава и каква е възможността за реализация след завършването й. Прочетох анотациите и учебния план, но все още не мога да си отговоря, дали има нещо общо с компютърните системи и технологии. Надявам се, ако има някой разбиращ в тази област, той да ме насочи малко повече... Благодаря предварително.
  2. Здравейте В момента съм кандидат-студент със математика, но имам много голям интерес и към физиката. Искам да кандидатствам компютри в техническия, защото там са парите, но принципно искам да се занимавам с нанотехнологии. Окото ми хвана новата специалност-нанооптоелектроника и информационни технологии, но нямам мн информация с какво точно се занимава и каква е възможността за реализация. Прочетох анотациите и учебния план, но още не мога да си отговоря дали има нещо общо с компиутарните системи и технологии. Надявам се ако има някой разбиращ в тази област да ме насочи малко. Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...