Отиди на
Форум "Наука"

ivankrastevv

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ivankrastevv

ivankrastevv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте! Това, че подобни археологически находки се откриха при строежа на метростанцията е чудесно, но и много тревожно! Плановете са тя да се изгради по открит способ и над нея да се изгради 3 етажен подземен паркинг. Съответно ако това се случи всички намерени археологически находки ще трябва да се демонтират и преместят, а на тяхно място да има паркинг. Провокиран от това безумие направих група, която цели да се промени проекта за метростанцията - да не се изгражда по открит, а по закрит способ, да не се изгражда подземен паркинг, а археологическите разкопки да осъанат непокътнати. Ако има желаещи подкрепете тази кауза http://www.facebook.com/profile.php?id=1569662574&ref=profile#!/group.php?gid=100896939954370&ref=mf

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...