Отиди на
Форум "Наука"

catv

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за catv

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

catv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. НЕ става с умножител. Първо ползва се обикновенно умножаване по 2-3 до няколко пъти общо казано. Ти искаш 20 пъти. Второ мощтноста при умножение по 20 става миливати. Защото прехвърлящия елемент са кондензатори и умножение по 20 означава много кондезатори свързани последователно(с уговорка) изходния капациет пада много от там и тока които може да тече.
  2. Ами така и господ няма да ти я сметне, дай поне какво е захранващото напрежение или какъв е мотора.
  3. Всъщност , интересува ме схемата на умножителя на напрежение и схемата или елементът ако е само един , на преубразователя на променливо напрежение . Значи с умножител, такива мощтности почти невъзможно. Ето ти схема с трансформатор. Схемата е простичка, идеина за добра работа още неща трябват. Трансформатора трябва да вземеш някой да ти навие 220-12 волта. Абе едва ли ще се справиш сам, но ето поне разгледай
  4. Благодавя, сигурно си прав някак по-интересно е.
  5. Има две възможности или с трансформатор или с умножител на напрежение. И при двете обаче първо се прави променливо напрежение(накъсва се правото) после се повишава и накрая пак се изправя. Е разбира се има и трети (маймунски) ел.двигател върти ел.динамо.
  6. На 1 въпрос Асинхронните двигатели се проектират с лагери до 10 000 оборота в минута Ако е колекторен доста по-малко за такава мощтност 2. въпрос най-кратък метод с оръдие(биват няколко вида) засега Мощтноста(Киловатите) зависят от това за колко време все пак искаш да отиде до тази височина.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...