Отиди на
Форум "Наука"

CChumata_BG

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ CChumata_BG

  1. Здравейте! Писал съм и друг път тук, сега пиша отново. На 15 г. съм. Препоръчайте ми нещо за начинаещи... Или не. Абе нещо интересно.. Коя е книгата "НАЙ", която сте чели от жанра Психология и Логика, а и не само от този жанр, въобще по принцип, в целия ви живот...? Готино е винаги да си с една крачка пред другите. Да знаеш нещо, което другите не знаят, нали! Да манипулираш. Да знаеш как да се харесаш на другите и т.н. Моля, помогнете, на ръба на творческо раждане съм - Избурайте ме навътре.. Не зная какво искам и аз, нали. Сега уча Психо и Логика в даскало, (9-ти клас съм). Ако изключим факта, че никой от съучениците ми нямат учебник по каквото и да е било. Тук-таме някой тетрадка да носи.. Представете си само.. Бъди в час и спи или гледай в белия пуст таван и всичко ще ти е ок! Хайде ще карам, че започна ли да пиша трудно спирам. Цеко ;-)
  2. Здравейте! Хора, наистина, чак сега влязох пак да видя дали някой нещо е добавил и ... паднах от стола :biggrin: Вие направо разбихте всички представи в мен. Не зная вече какво да кажа. Писал съм други теми, сякакви, навсякъде. Сърдех се на себе си и се питах, защо още никой не ми отговаря, а тук .. направо се учудих, 9 страници.. 9... Да, наистина имаше доста, които си показваха .. колко са им големи .. мозъците, но имаха и други, които се опитваха по някакъв начин да ми помогнат. Ми, к'фо да ви кажа за себе си, прочетох един коментар в поста си, не помня на кого беше, та там се казваше, че когато идиотите станат повече от нормалните, нормалните стават идиоти. Не съм като повечето си връстници. Не излизам често, предпочитам да съм в домашна обстановка, подбирам си добре кръга от приятели. Абе общо взето затворен тип човек съм .. И няма да чета скучни, безсмислени неща като напр. Мечо ПухЪЪЪ, Хоумс, Мускетаритем, приказките и сякакви такива .. Търся нещо, в което да има поука, да е интересно. Защото, ако не ми е инт. колкото и да се мъча .. нищо няма да се получи. Съвсем не зная дали ще има отзовали се на тази постаряла темичка, но все пак.. Привлича ме повече философията, прихологията, онези книги, които са създадени по действителен случай, които разказват живота на някого и т.н. Книга, която, когато започна да чета, да се пренеса някъде другаде, далеч от реалния свят, и всичко свързано с него ...! Не зная, може би знаете, може би не. Аз съм от ромски произход.. Също много би ми харесало някаква книга/книги написана от човек, който е от ромски произход. Напр. първата книга издадена в България от "циганин", а и не само първата .. въобще... Не само в България, по света и т.н. Преди време прочетох книгата "Тетрадката" от Никълъс Спаркс - е, много ми хареса. Въобще страхотна беше .. И една нова новина, която не е по-потресаваща от първата, тази за прочетената книга, ако това има значение .. На 15 г. съм вече А и причината, поради която не прочетох друга книга е просто, че не отрких инт. Опитал съм да публикувам нова тема тук, не само, и в други форуми - за жалост безуспешно. Не очаквам кой знае какво от вас, просто защото темата е стара, отдавна е публикувана, и не зная дали въобще някой ще я забележи.. Така че ...! П.С. -- Християнин съм - Евангелист. Дайте нещо от този сорт, ако знаете, де! Хайде да видим какво ще се получи. И всичко най от мен. И този/тази, на когото харесам поста, и евентуално книгата/ните. Има една бира от мен, нищо, че не употребявам алкохол, ставам за компания
  3. Айде сега пък и вие бе хора .. няма да чета скучни детски и разни такива подобно вие ме вкарахте 2-метра под земята .. искам нещо интересно за моята възраст а не някакви приказки и тен подобни все пак си е така, почти всичките ми приятели, който са о 13-17 год. не са чели нищо аз просто появявам някакъв интерес .. нещо любопитно, интересно, а не някакви романи .. ?
  4. аз съм на гости със семейството си и след седмица се връщаме .. а и учебниците ми не са тук .. вoбще да започвам ли с уроците когато се прибера или не ? защото си мисля, че в 9 ти клас ще уча за 8, в 10 клас ще уча за 9 и т.н. и ако има някакъв такъв принцип, да не изучавам всички уроци, а само някой по важните, тези, с който ше схвана така наречената от теб "елементарна" химия и така наречената от мен "свръх естествената" химия мерси предварително :]
  5. Здравейте! Аз съм момче на 14 години. Прочетох случайно една тема в интернет - "Философия на ежедневието". Тя много ми хареса и даже прочетох донякъде и книгата, само че - само донякъде. И бих искал, ако може, да ми препоръчате нещо интересно, любопитно за четене, подходящо като за моята възраст. Но - не нещо твърде старо и скучно .. или пък да ме опровергаете за моите твърдения Мерси предварително!
  6. добре,дай ти някакви теми брато, дай, някакви линкове или нещо от сорта, което казваш ти .. плис мерси предварително
  7. Здравейте! аз съм завършил 8-ми клас тази година, и не знам абсолютно нищо по химия, госпожата ей така ми писа 3-ки - за да мина .. И няма да крия, че не съм има никакво желание .. но сега в гимназията ще ме скъсат ... Моля помогнете с каквото можете - сайтове, примери, мерси предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...