Отиди на
Форум "Наука"

geri®

Потребител
  • Брой отговори

    16
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ geri®

  1. Здравей , Хехе, в постинг 1192 ти заявяваш само, че според постулатите на Айнщайн формулата на Айнщайн е вярна , а според постулатите на Петков формулата на Петков е вярна. Какво по голямо признание на идеите на Петков от това ? Ти не опровергаваш по такъв начин Петков , ти просто го правиш равнопоставен със Айнщайн , лошо ! Това не е достатъчно за опровергаването на гаражните гении. Крайно недостатъчно !
  2. Рано е за майтап . Майтапът е със всички вас които не можахте да оборите ония формули които Петков ви натика в носът .Що за физици сте след като не можахте да оборите тезата на Петков . Той твърди че след като формулите му са верни то Айнщайн е сгрешил . Нима не схванахте че това твърдение е основателно ?. Нима не схванахте , че докато не оборите ето тия формули на Петков : (tB- tA).(c-v) = rAB-v(tB - tA) rAB=v(tB - tA) +(tB- tA). (c-v) (tB - tA) (v+(c-v)) = rAB tB - tA =rAB/C Петков ще триумфира дори и в заключени теми ? Не виждате ли , че резултата от тия формули tB - tA =rAB/C е различен от резултата до който е стигнал Алберт Айнщайн tB - tA =rAB/(C-V) ? Не разбирате ли , че докато е в сила формулата на Петков tB - tA =rAB/C се обезсмисля формулата tB - tA =rAB/(C-V) на Айнщайн ? Вие в тоя клуб не можахте да защитите формулата на Айнщайн и да опровергаете формулата на Петков . Това говори само , че тук в клубовете на БГ-наука няма подготвени физици които да противостоят на на заблудите които ви пробутват антирелативистите . Това , че им пращате темите в паранаучни форуми и след това ги заключвате са само силови методи които правят антирелативистите мъченици , но това не ги прави победени. Мислете ! Нужен е научен отпор , нужно е научно опровержение на представите на антирелативизмът а доколкото разбирам от прочетеното тук такова опровержение в тези форуми не сте съумяли да направите . Съжалявам но такава е картинката . Докато няма научен отпор и опровержение на идеите на гаражните гении , гаражните гении ще са непобедени дори когато са обругани. Не си мислете че като сте баннали Петков и приятелят му Джорданс сте се справили със антирелативизмът Не сте се справили , те просто ще се появят във следващия форум, я в дир-бг , я някъде другаде и ще продължат да проповярват скапаните си идеи до тогава докато не са опровергани. Опровергаване му е майката ! Желая ви успех в опровергаването. Като жокер мога да ви дам само това че Петков във формулите си не се съобразява със вторият постулат на СТО . От там чоплете. Към Magister militum : Благодаря ти за положителната оценка която даваш на мнението ми. А червената нишка във мнението ми беше че истината в науката не се налага със силови методи.
  3. Зайченцето бяло , цялден си играло В близката горичка , със една сърничка Зайченцето бяло , здраво пострадало

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...