Отиди на
Форум "Наука"

fotakiev

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за fotakiev

fotakiev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ok,но съвпаденията стават прекалено много.... Оказва се ,че: 1. Самият храм Кааба е бил винаги езически храм; 2.Племето на Мухаммед и конкретно неговото семейство лично е било ангажирано да пази същият езически храм,който сега почитат и мюсюлманите; 3.Там...в Кааба се е почитал богът на Луната,както сега мюсюлманите имат за емблема месечина(Луна); 4.Камакът,който и днес почитат мюсюлманите е част от божество идол; 5.Хадж се е изпълнявал по същият начин със същото име и преди 622 година.Тоест преди исляма да го има..; 6.Думата Аллах се е използвала и за езическият бог в Каабата,както и за всички богове; Затова не смятам,че е коректно и вярно,че езическите елементи не са заемка.Исляма е компилация между арабски обичаи и юдеизъм. Само не разбирам какво общо имат с християнството, и защо все се бутат да се пишат негови последователи,но това е друга тема...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...