Отиди на
Форум "Наука"

marti75

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ marti75

  1. Това, както и "Носете си новите дрехи,момчета" са ми от любимите! за поста
  2. НА ТЕБЕ, СИНЕ Животът е труден, понякога лош. Живеем в такива години... Но ти не бъди със живота на нож. Обичай го, вярвай му сине. Главата си дръж нависоко, дори свикни пред теглото да пееш. И аз ще ти кажа, а ти разбери - по-весело тъй ще живееш, по-сигурно тъй ще вървиш през света... Защото ще видиш навярно реки без води и гори без листа, небе равнодушно и черно; слепец ще те води по правия друм и може би тъй ще се случи че някой глупак ще те учи на ум клеветник на чест ще те учи. Ти плюй на това и напред отмини. За нищо не чакай награда. Труди се без отдих, търси висини и никога духом не падай! С народа бъди до последния дъх. За него мисли, не забравяй ни долу в калта, ни на светлия връх, ни в тежки минути, ни в слава И утре, когато потрябва на смърт да идеш, с врага да се биеш - иди и падни - безпощаден и твърд, тъй както сме падали ние. Сред този жесток и нерадостен век бъди едновременно воин и верен приятел, и нежен човек Тогава ще бъда спокоен. ГЕОРГИ ДЖАГАРОВ,1968

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...