Отиди на
Форум "Наука"

Anton.Atanasov

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Anton.Atanasov

  • Рожден ден 18.08.1987

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Anton.Atanasov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. --Квакането на патиците не произвежда ехо… и никой не знае защо --Една капка моторно масло прави 25 литра вода непригодна за пиене… --Лимоните съдържат повече захар отколкото ягодите. --Може да накарате крава да се изкачва нагоре по стълби, но не и да слезе. --Мравките имат и по три малки прости очи в горната част на главата --Стъклена бутилка се разгражда за 1 милион години. --7000 души в света имат не червена, а синя на цвят кръв --"Кръвта вода не става", но всъщност 78% от кръвта е вода. --Първият държавен глава летял със самолет е българският цар Фердинанд през1910 г. --Кожата на един 80-килограмов човек тежи 5 килограма (златното правило: телесното тегло делено на 16). Тя е по-тежка от костите на човека. Скелетът на 80-килограмовия тежи едва 4,5 кг. --През 1952 година на пазара се появява първата микровълнова печка. Името й е било "Мамут" и е била висока цели 2 метра. --Когато заспиваме, способностите ни за възприятие ни напускат в следния ред: зрение, вкус, обоняние, допир и слух. В същия ред както и при човешката смърт. --Лаос е единствената държава на земята, където не се използват монети, а само книжни пари! --Стъклото е течност, чийто вискозитет е толкова голям, че не може да потече. --Газта за битови цели няма миризма. Тя се добавя допълнително, за да могат хората да усещат течовете и да вземат мерки за спирането им. --Всеки "поп" от едно тесте карти представлява велик владетел. Пиката е цар Давид, спатията - Александър Велики, купата- Карл Велики, а карото - Юлий Цезар.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...