Отиди на
Форум "Наука"

mitko_s_s

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ mitko_s_s

  1. Здравейте всички от Малоум 1, 2 и т.н до много умните. Поздрави на dares за добрия въпрос и за споделянето за мисли и наблюдения относно електричеството! Поздрави и на Пенчо Бойчев който спомена за Слава Севрюкова един български феномен който вече не е сред нас. Не съм запознат в детайли нещата които говори Пенчо Бойчев, може би не са верни но вие като по умни побързахте да го скастрите. За dares не мога да преценя дали е прав относно наблюденията си и парадоксите които е забелязал понеже не съм чак такъв специалист в материята, но смятам че това е правилния подход човек да наблюдава, изследва, анализира и търси отговор на въпросите които го вълнуват. За по голямата част от останалите в тази тема останах с впечатление че те вече са получили отговор на въпросите които ги вълнуват относно електричеството и са готови щедро да помогнат със съвети. Моето лично мнение на кратко аз мисля че съвременното ниво на познанието и науката в частност за материята енергията и електричеството е в най-добрия случай 5-10% от пътя който трябва да се измине за да се обяснят и разберат тези понятия а това може да не се случи в близките няколко столетия особено като се има предвид че много влиятелни хора и институции не желаят това развитие. Голяма част от теориите за електричеството и материята са най вероятно грешни, непълни или най-малкото силно недоразвити. Специално за dares искам да споделя част от книга която на която скоро попаднах. http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/jeri.vasilatos-izgubenite.otkritia.pdf от стр. 139 до стр. 179 - останалите части също предполагам че са интересни тепърва ми предстои да ги прочета. Ако и някой друг от останалите ги прочете мисля че ще станете далеч по умерени в увереността си относно познанията си за електричеството, материята и енергията. Поздрави Митко

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...