Отиди на
Форум "Наука"

Hangwire

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Hangwire

  1. Научих доста от темата, един въпрос обаче - откъде и аз мога да изтегля една глаголическа азбука? И как точно се използва при модерните клавиатури?
  2. В Бургас съм виждал май Старата гемия през 2008 - беше в окаяно състояние. През 90те имало там някакъв бар май, но нищо повече. Може да бъркам и да става въпрос за изцяло различен кораб, но определено прилича на въпросния.
  3. Преглъщам Тито-асимилацията, която беше наложена над Македония през цялото му управление. За мен е бил доста умел политик. Култа към личността му в Югославия е обединявал иначе разнородното население... Както и идеята за "bratstvo i jedinstvo", но всички видяхме до какво доведе това. Още баща ми ми го е казвал, и съм се убедил от личен опит - когато си в страна от бившето Юго, не говори за политика... Има много привърженици, които милеят за времето на неговото управление, има и такива, които мразят този период. Лумпени всякакви - както тук, така и там. Лошото е, че рядко хората могат да преценят и претеглят плюсовете и минусите. И твърде лесно използват термини като "комунизъм", репресии и темподобни.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...