Отиди на
Форум "Наука"

Sturmmann

Потребител
  • Брой отговори

    270
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Sturmmann

  1. 1939 - World War II begins when France, the United Kingdom, New Zealand, and Australia declare war on Germany.

  2. http://www.archives.bg/politburo Обаче герберска му работа, сайта непрекъснато дава грешки, дано го оправят скоро.
  3. Пускам го да се принтира. Frujin Assen word 2010 имам и като копирам някакъв текст от интернет страница worda направо си запазва картинките и форматирането, пробвай така.
  4. Струва ми се, че прекалено се захласваме по чуждото мнение, а то не трябва да бъде толкова важно за нас, особено за гордостта ни от факта, че сме етнически българи.
  5. http://www.youtube.com/watch?v=jOyS0HkEXCc&feature=player_embedded Силен филм за цар Борис трети.
  6. Често чуваме тази максима, стояща гордо на сградата на Народното събрание, дори сами я ползваме понякога. Но дали я спазваме? Един обединен народ е силен и независим, съзнавайки общия път и цел работи за по-добър и по-щастлив живот. Но в момента се делим на леви и десни, на демократи, комунисти, фашисти, анархисти и т.н. Съществуват стотици партии, всяка дърпаща кокала към себе си, дойде ли на власт подкрепя своите хора, своя кръг от фирми, а народа кучета го яли. Коя черна сила печели от цялото това разединение, защото със сигурност не печелим ние?
  7. Днес сме в НАТО, утре не сме. Сърбия с какво я нападнаха?
  8. Смърт за капитализма, да живее... знаете кое.
  9. Ами ако някой ще ни атакува то това най-вероятно ще бъде НАТО, защото сме кривнали от "правия" път, чертан от новия световен ред, а те ще си ни люснат с около 1000 самолета на вълни. Първо е по-умно да си изградим отбрана, но днешната политическа обстановка диктува съвсем други приоритети - създаване на малка и елитна армия, която да бъде ползвана като маша на едни хора от една специфична раса в прокарването именно на този нов световен ред. Нас ако ни нападне някоя съседка и не ни помогнат други нямаме шансове, поне технически.
  10. Сигурно си наясно, че ще ни налазят с няколко стотин изтребителя от най-висок клас, срещу които ние не нямаме възможност да се противопоставим чрез изтребители. По-евтино ми се струва би било да се браниме с ракетни остановки.
  11. Нали уж сме независима държава? Ако искаме може да построим. Но аз лично не виждам защо са ни.
  12. Финландците заслужават уважение, толкова по-малки от Съветския Съюз, а не клекнаха, решиха да отстояват свободата и правото си на съществуване.
  13. Май ще им е доста труден първия полет...
  14. „Животът не е въпрос на финансови спекулации, а винаги е бил въпрос на труд. Народностната общност не съществува върху измислената стойност на парите, но на резултатите на продуктивен труд, който всъщност придава на парите тяхната стойност. Това производство, а не банките или златните резерви, е основното покритие на парите.” „Твърдението, че Германия иска да завладее света са нелепи. Британската империя обхваща 40 милиона квадратни километра, Русия - 19 милиона квадратни километра, Америка – 9,5 милиона квадратни километра, докато Герамния обхваща под 600 хиляди квадратни километра. Съвсем ясно е кой иска да завладее света.” – из кореспонденцията със сър Невил Хендерсън, 25 август 1939 г. Адолф Хитлер – Водач на Германския Райх и на Нова Европа „Не се смущавайте от врявата, която ще се вдигне по света. Лъжите някой ден ще рухнат под собствената си тежест и истината отново ще триумфира. Ще дойде часът, когато ние отново ще стоим чисти и неопетнени, каквито нашите цели и убеждения винаги са били.” Райхсминистър д-р. Йозеф Гьобелс (април 1945 г.)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...