Отиди на
Форум "Наука"

piston79

Потребител
 • Брой отговори

  421
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

piston79 last won the day on Март 29 2018

piston79 had the most liked content!

Репутация

120 Ученик

Всичко за piston79

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Все пак за държава, където годишния бакшиш на сервитьорите е колкото БВП на Русия, едва ли е проблем.... Имат още няколко хиляди томахоци, не ги мисли.... Апропо, да сменим името на темата, например "Гражданката война в Сирия"? П.С. Това е томахавка, ти си сложил "Харпун":
 2. Мръсните фанатици продължават да съществуват в луфтовете между "играчите на терен".... Айде да се стягат всички и да ги приключат най-сетне!!!!
 3. Според британски медии удари в Сирия се очакват най-рано четвъртък през нощта...
 4. Да, вече няма смисъл да нанасят удари, трябваше да унищожат авиацията на Асад още 2014-2015... Все още не са изоставили кюрдските си съюзници.... А zа създаването на ИД мога само да се смея.... Всъщност няма смисъл да трепят Асад на този етап, според мен, сега с Израел ще имат по-сериозни занимавки.... "Gneral Soleimani: I'm not worry about Trump.Bush delivered Iraq to us.Obama delivered Syria to us.Trump will delivery Israel Insha Allah. "
 5. Няма нищо кой знае какво за коментар. Израелците са ударили някакви иранци в района (оттам беше пуснат и дрона, който се опита да наруши ВП на Израел). По инетерсното е дали Тръмп и Макрон ще накажат Асад за поредната химическа атака в гр. Дума.... До 2-3 дни ще стане ясно... Всъщност засилващото се присъствие на ИРан в района е една от основните причини Израел да натиска САЩ да останат....
 6. Не го пишат иранци, а асадитите....Мислех, че като следиш конфликта от много време го знаеш това, дори да не е публикувано в мурзилка.пу. П.С. Какво ще кажеш за смяната на името на темата, което предлагам?
 7. Ах, да, както в онези славни времена, в които РККА пишеше по стените "Дойчланд юбер алес"... А на мен един друг легендарен надпис от Мосул (вероятно написан от американски съветник към ИД)..:
 8. Принципно не се занимавам да дискутирам с комплексирани русофилчета, но да, асадистите не са сирийци..... Ако бяха, нямаше да пишат това по стените: Знам, че за мнозинството от хората главата им служи колкото да си носят шапката, но бунтове срещу Асад е имало и преди..... Икономическите проблеми на Сирия заедно с климатичните изменения поставиха пред Башар нерешими проблеми, с които потомственият узурпатор не можа да се справи. Огромна част сирийците предпочетоха да избягат от страната или седем години да се бият, вместо да се подчинят на властта на този нещастник, който отдавна се крепи на иранско и руско месо и уби над 200 000 човека за да остане на власт. Рано или късно ще го споходи съддбата на Садам или ще стане съсед на Янукович.
 9. Това пък е от 70-те.... Не могат ли просто да го изкопират?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...