Отиди на
Форум "Наука"

piston79

Потребител
  • Брой отговори

    421
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    3

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ piston79

  1. Все пак за държава, където годишния бакшиш на сервитьорите е колкото БВП на Русия, едва ли е проблем.... Имат още няколко хиляди томахоци, не ги мисли.... Апропо, да сменим името на темата, например "Гражданката война в Сирия"? П.С. Това е томахавка, ти си сложил "Харпун":
  2. Мръсните фанатици продължават да съществуват в луфтовете между "играчите на терен".... Айде да се стягат всички и да ги приключат най-сетне!!!!
  3. Според британски медии удари в Сирия се очакват най-рано четвъртък през нощта...
  4. Да, вече няма смисъл да нанасят удари, трябваше да унищожат авиацията на Асад още 2014-2015... Все още не са изоставили кюрдските си съюзници.... А zа създаването на ИД мога само да се смея.... Всъщност няма смисъл да трепят Асад на този етап, според мен, сега с Израел ще имат по-сериозни занимавки.... "Gneral Soleimani: I'm not worry about Trump.Bush delivered Iraq to us.Obama delivered Syria to us.Trump will delivery Israel Insha Allah. "
  5. Няма нищо кой знае какво за коментар. Израелците са ударили някакви иранци в района (оттам беше пуснат и дрона, който се опита да наруши ВП на Израел). По инетерсното е дали Тръмп и Макрон ще накажат Асад за поредната химическа атака в гр. Дума.... До 2-3 дни ще стане ясно... Всъщност засилващото се присъствие на ИРан в района е една от основните причини Израел да натиска САЩ да останат....
  6. Не го пишат иранци, а асадитите....Мислех, че като следиш конфликта от много време го знаеш това, дори да не е публикувано в мурзилка.пу. П.С. Какво ще кажеш за смяната на името на темата, което предлагам?
  7. Ах, да, както в онези славни времена, в които РККА пишеше по стените "Дойчланд юбер алес"... А на мен един друг легендарен надпис от Мосул (вероятно написан от американски съветник към ИД)..:
  8. Принципно не се занимавам да дискутирам с комплексирани русофилчета, но да, асадистите не са сирийци..... Ако бяха, нямаше да пишат това по стените: Знам, че за мнозинството от хората главата им служи колкото да си носят шапката, но бунтове срещу Асад е имало и преди..... Икономическите проблеми на Сирия заедно с климатичните изменения поставиха пред Башар нерешими проблеми, с които потомственият узурпатор не можа да се справи. Огромна част сирийците предпочетоха да избягат от страната или седем години да се бият, вместо да се подчинят на властта на този нещастник, който отдавна се крепи на иранско и руско месо и уби над 200 000 човека за да остане на власт. Рано или късно ще го споходи съддбата на Садам или ще стане съсед на Янукович.
  9. Това пък е от 70-те.... Не могат ли просто да го изкопират?
  10. В ръцете на асадистите, които прогониха сирийците... Не е ли по-добре да се смени заглавието на темаъа - да стане "Конфликта в Сирия", например? Така или иначче се обсъждат събития, които не са свързани с ИД...
  11. Ако кюрдите останат без подкрепата на САЩ и ко, точно така ще стане.....
  12. Иракската федерална полиция с успешна акция срещу ИД в Хавидж.... Снимките не са приятни....
  13. Аз още се дивя на руското решение за "Платан"....
  14. А, правете каквото решите, аз само исках да информирам Душко, явно е пропуснал доста събития....
  15. Виж, няма смисъл от тролинг за отдавна доказани факти, изглеждаш смешен с несвързаните си брътвежи... Сигурно го има в темата назад, но специално за теб го качвам, та да може следващият път като почнеш да пишеш глупости да изглеждаш още по-нелепо, а с теб и цялата пропутинска адженда.. https://www.vesti.ru/doc.html?id=2989305 Гейм, сет, мач, Душко...
  16. Да, но как ги различават от цивилния трафик? То верно, че са офроуд, ама....
  17. Ако говорим за 8 февруари - да, но сега явно се е раминало без бомби....
  18. Потвърждение, макар и да не се споменава за удари: https://www.golos-ameriki.ru/a/russia-us-syria/4320318.html След като САЩ и ко показаха сериозни намерения да контролират на изток от Ефрат, руснаците вече са намерили начин да имат връзка със всичките им гласни и негласни военни части в Сирия. Явно сега и един телефонен разговор стига: "Ако немедленно не спрете, скоро всички ще умрете, аз съм Ви предупредил - Матис - Ваш приятел мил..."

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...