Отиди на
Форум "Наука"

Tiberius

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Tiberius

  1. Съдбата на бунтовниците беше решена след като Хилъри загуби изборите. Така те загубиха на големият си поддръжник. Дано скоро тази лудост да приключи. Тази война не само дестабилизира региона, но и целия ЕС.
  2. Нямам претенции да съм 100% безпристрастен, а само, че се старая да бъда. Моята теза е, че не бива да съдим цели народи, заради предишни прегрешения на държавите им. Има си исторически сведения, има си и наука "История", проблемът е, че всеки си интерпретира нещата както му е угодно.
  3. Тази тема е доста чувствителна за нашият народ, а защо, все още не мога да си го обясня. 2016 година и все още в обществото се водят спорове на тема "русофили и русофоби". Това изобщо не говори добре за нашата народопсихология. Едните сляпо обичащи , а другите сляпо мразещи Русия. Общото между тези две групи от обществото е, че променят историята и фактите според личните си пристрастия. За жалост и тук в този форум забелязвам коментари и от двете страни. Аз съм благодарен за Руско-турската война, защото много се съмнявам, щяхме да имаме самостоятелна държава без тази война. Разбира се, руснаците далеч не идват от братска любов, както се опитват да ни убедят русофилите. Те си следват собствения интерес, в което няма нищо лошо, както пък се опитват да ни убедят русофобите. Всъщност това да си следваш интереса май се счита за порок и за нещо неморално само в нашата държава. В политиката не трябва да се търси морал, чест и достойнство, защото просто тези неща липсват. Това са ми личните впечатления.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...