Отиди на
Форум "Наука"

btrend

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за btrend

btrend's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. [b]1.Bitcoinf[/b] – Страхотна безплатна възможност. Втори влак на богатството САМО СЕГА 1 минута за регистрация = 18 000 000 Bitcoinf [b]https://bitcoinf.org/en/signup?refid=vostokkomandirski4478[/b] 1. Име и фамилия; 2. E-mail в google – Gmail; 3. Потвърждение на полученият email; 4. Влизане в сайта с потребителското име (gmaila) и паролата. Изтеглете монетата директно в портфейла си веднага, има инструкции (Напр. в MetaMask). ( Airdrop започнал от 20 000 000 от монетата това е изчислението 20 000 000*0.00004=800$.) Вече дава по 18 000 000 -> През декември ще дава по 16 000 000 и т.н. Стойност в бъдеще -> 720$ Ето информация с видеа, която съм дал по чуждестранните групи. Video 1 : https://youtube.com/shorts/oWKYKKnKcCc?feature=share Video 2 : https://youtube.com/shorts/7MDcYtCpt28?feature=share Video 3 YouTube Channel https://www.youtube.com/@BITCOINF_ [b]2. Opincur – open investing cryptocurrency – CIO[/b] Приложението се тегли от Google play магазина, като е налично дори и за App store на iPhone [b]https://opincur.com/?referral=aleksandar invitation code: aleksandar[/b] Единственото приложение с такъв маркетинг ! Името на валутата е CIO Как се добива? ->Големият кръг CIO се натиска веднъж на 24 часа. ->В менюто с триче чертички горе в ляво те очаква бонус като натиснеш Reward за изгледана реклама на всеки 6 часа между 1 и 10 CIO Можеш да печелиш от поканени 5 нива под теб 1 От този който поканиш ! hour +0.1 CIO / hour 2 От този който той покани ! hour +0.05 CIO / hour 3 От този който той покани ! hour +0.03 CIO / hour 4 От този който той покани ! hour +0.02 CIO / hour 5 От този който той покани ! hour +0.02 CIO / hour Голяма новина, opincur CIO , е добавен в coinmarketcap [b]3. Sidra – Първата в света ислямска криптовалута [/b] Добива се напълно безплатно веднъж на всеки 24 часа по 2 sc чрез натискане на бутона „“MINE“ в приложението. Sidra Bank планира да отвори офиси в Джакарта, Индонезия. Sidra Bank е естонски криптопроект, но главният изпълнителен директор на Sidra Bank е от Доха, Катар – Mohammed Hassan Al Jefairi. [b]https://sidra.ws/OrRNsxa5oW Invitation code: bd76af2a7eb2494cbb21af7f143fa35d[/b] NB Тази статия е само за развлекателни и информационни цели. Аз не съм Вашият финансов съветник. Всичко това е образователно съдържание, където мога да изразя своите мнения и цялостни мисли за различни активи в света на криптовалутата! Не съм лицензиран финансов съветник, нито давам финансови съвети. Търговията с криптовалути представлява значителен риск от загуба поради тяхната волатилност! NB This article is for entertainment and informational purposes only. I am not your financial advisor. This is all educational content where I can express my own opinions and overall thoughts about various assets in the crypto and stock world! I am not a licensed financial advisor, nor do I give financial advices!
  2. Е това наистина е нещо много интересно. Аз тъкмо се информирам по темата и наистина, според това което прочетох тук има доста варианти и възможности, а защо не и в космоса?
  3. Здравейте, въпросът ми е има ли наистина смисъл от съхранението на стволови клетки. Знам, че е един вид застраховка, но реално биха ли помогнали с неща? Някой съхранява ли?
  4. btrend

    Стволови клетки

    "Стволовите клетки са изграждащите елементи на нашия организъм. Те имат потенциала да се трансформират в друг тип клетки на тялото ни – клетки от кръвта, сърцето, костите, кожата, мускулите, мозъка, както и всички тъкани, които ни правят това, което сме. Стволовите клетки са клетки, откривани в повечето, ако не във всички многоклетъчни организми. Те се характеризират със способността да се самовъзстановяват чрез митотично клетъчно делене и да се диференцират до различни класове от специализирани клетъчни типове. Изследователи в областта на медицината вярват, че изследването на стволовите клетки има потенциал да промени борбата с болестите при човека, като се използва за поправка на определени тъкани или за отглеждане на органи. При бозайниците стволовите клетки са два основни типа: ембрионални стволови клетки, които се откриват в бластоцистите и възрастни стволови клетки, откривани в зрелите тъкани. В развиващият се ембрион, стволовите клетки могат да се диференцират във всички от специализираните ембрионални тъкани. При възрастните организми, стволовите клетки и клетките от първоизточника действат като система за възстановяване на тялото, заменяща специализираните клетки, но също така и поддържа нормалната реорганизация на регенерираните органи, като кръв, кожа или интестинални тъкани. Новата техника може да доведе до производство на сърдечна тъкан от клетъчен материал на пациента, което ще премахне нуждата от намиране на подходящ донор и ще намали вероятността от имунна реакция." А чували ли сте за това, че повечето родилки, дори не разбират кога са отстранили пъпната връв, камо ли какво става с нея след това. Има теория, че това се прави с цел изкупуването им ( на черно) от големи козметични компании... Било хубаво след раждане, пъпната връв да не бъде прекъсване на секундата, само че повечето пъти, именно бързото отстраняване е причини за съмненията какво се случва с пъпните връви.
  5. Уникално...много харесвам подобни "игри". Всъщност съзнанието ни ни лъже и то доста често

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...