Отиди на
Форум "Наука"

Greenish

Patreon на форума
 • Брой отговори

  2
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

0 Ученик

Всичко за Greenish

 • Рожден ден 11.07.1992

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Пребиваване
  София
 • Интереси
  Какво ли не.

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това е така, но все пак да не забравяме, че Лондон си остава един от световните финансови центрове. ЕС едва ли ще претърпи особено голям срив, ще се появи известна нестабилност, да, но има и нещо друго, което вълнува поне нас. Според мен българите (и като цяло страните от Източна Европа) ще усетят повече липсата на англичаните отколкото ЕС. Без облекчените условия, които се предлагат за всчки страни членки, ще настане правен и социален хаос. Европа си е уплашена, нищо че е мощна структура. https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/01/18/3377061_letishta_mitnici_turgoviia_kak_evropa_se_gotvi_za/ Всъщност Brexit без сделка е проблемът като цяло, а не просто самото напускане на UK.
 2. Здравейте. Нов съм тук, но надявам се това не е проблем да се включа в темата. Миналата година успях да посетя Лондонския зоопарк, където останах със страшно добро впечатление (за тоалетните да не говорим, направо с кеф да си свършиш работата ). Хората, работещи там те информират за всичко с огромна, заразителна страст. За жалост не съм посещавал други страни, за да направя сравнение, но това място е невероятно. http://prikachi.com/images.php?images/619/9435619V.jpg http://prikachi.com/images.php?images/615/9435615f.jpg http://prikachi.com/images.php?images/626/9435626F.jpg http://prikachi.com/images.php?images/627/9435627y.jpg Edit - странно, но изображенията не се визуализират директно

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...