Отиди на
Форум "Наука"

amigdal

Потребител
 • Брой отговори

  91
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

amigdal last won the day on Октомври 7

amigdal had the most liked content!

Репутация

31 Ученик

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Планета само с добри хора с хора който са сплотени в науката и такива неща би била прекрасна... да няма такива дребни души къде гледат само за тях егоисти ...
 2. Кое е първото според вас
 3. Гледам да окротя форума ,че още малко ще летят теореми :Д
 4. Може ли да знам кой за кое спори ,че изпуснах нишката вече а и аз искам да се включа :Д
 5. Физици твърдят, че са открили субатомни частици, които се движат по-бързо... Физици твърдят, че са открили субатомни частици, които се движат по-бързо от скоростта на светлината. Откритието е направено от учени от \"Европейската организация за ядрени изследвания\" ЦЕРН и от италианската лаборатория Гран Сасо. Това твърдение влиза в пряко противоречие със Специалната теория на относителността на Алберт Айнщайн. Според нея нищо не може да се движи по-бързо от скоростта на светлината. Учените обявиха, че резултатите от експеримента буквално са ги шокирали. Частицата неутрино е изминала разстоянието от 732 километра от ЦЕРН в района на Женева до подземната лаборатория Гран Сасо в Италия за няколко милиардни части от секундата.
 6. Един-единствен научен експеримент изглежда е в състояние до постави под въпрос цели клонове от физиката. При него учени успяха да накарат супер малки елементарни частици, наречени неутрини, които на практика нямат собствена маса, със скоростта на светлината да се движат в тунел под Алпите между Женева и Рим. По всички закони на физиката това е невъзможно. Освен ако не допуснем, че Айнщайн не е бил прав, и че неговата Теория на относителността вече не е валидна.
 7. Някой има ли на представа как става това с 'виждането' на събития ? живея близо до ванга... имал съм и досег с хора който могат да гледат и съм питал от каде се черпи тази информация и отговора беше цитирам ...от други същества... говора за човек доказал се , че има способнос да вижда а не като тия по тв каде са за парите ...
 8. Дори някой животни са способни на чувства ,защо кучето би помогнало на друго животно ако не може да изпита емоция като състрадание и грижа?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...