Отиди на
Форум "Наука"

imanolov

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ imanolov

  1. Здравейте, момчета. Като за начало поздравления за добре започната тема, мноого информация цялата полезна, разбира се. Аз същи съм фен на Wordpress, и до колкото видях тук не се коментира какви са разликите между CMS-те Wordpress и Joomla. Работим съм и на двете, но определено първата има доста повече обладетелстващи работата фунцкии. Лично ползвам Wordpress, защото повечето ми работа е свързано с блогове, а Joomla не е чак толкова добър в този аспект! Можете свободно да ме нахулите ако не сте на това мнение, винаги съм готов за дискусия!
  2. Здравейте, Аз също ще споделя моя опит с този вид диета, макар колегата mnoogo да не е споделил какво е точното наименование на диетата към която се придържа. Аз лично съм на кето дието вече 6 месеца, въпреки че идеята ми не беше да свалям значителен брой килограми, а по- скоро да изпробвам нещо ново. Идеята тялото ми да работи по различен начин някак ме заинтригува. Все пак за момента успях да сваля само 4 килограма, но ще си призная че понякога съгрешавам и си хапвам сладичко защото много го харесвам. Вие позволявате ли си сладко и ако да, колко често? А, просто за информация ще оставя връзка с детайли за кето диета, и режима към, който се старая да се продържам - https://www.forlife.bg/keto-dieta#sedmichno-menu

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...