Отиди на
Форум "Наука"

mnoogo

Потребител
  • Брой отговори

    317
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за mnoogo

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Всичко...

Последни посетители

5499 прегледа на профила

mnoogo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

27

Репутация

  1. Желанието за нещо е вътрешна енергия...
  2. Хляба и алкохола са въглехидрати, които се стремя да поддържам в рамките на 10-15% от общите калории.
  3. Здравейте, вече 8 години съм на ВМНВХ, здрав съм и в добра форма. Висок съм 187 , тежа 94 кг и съм в отлично здраве. Храната ми включва сланина, яйца, месо, сирене, кашкавал, зеленчуци, плочка черен шоколад на ден, някой плод, едно две кафета, 50 гр ракия вечер или чаша вино. Пробиотици Ветом и Стелкор, лъжичка пчелен прашец. Бъдете здрави
  4. Здравейте, вече съм на 60 г и от 2012 съм на ВМНВХ . Висок съм 187 , тежа 90 кг и съм в отлично здраве. Дневно меню: Ситрин бронирано кафе Обяд мазна пържола със някаква салата, вкл домати и краставици... Вечеря мазна пържола със салата или 7-8 яйца Чиста вода между храненията , алкохол вечер по 50 гр ракия или сто гр вино, домашни. Понакога при повод и повече. Всеки ден по една капсула пробиотик Ветом Ето и последното ми изледване:
  5. Ето нещо ново което потвърждава всичко написано до тук от мене а и за да събудим темата ? : https://nova.bg/news/view/2017/11/15/198606/мъж-отслабна-70-кг-без-да-се-лишава-от-животински-мазнини-видео
  6. Гугъл е част от необходимите неща на съвременния човек за да живее нормално,е има и хора изостанали с някой век.Не е беда.
  7. Огромна част от имигрантите не мразят България,те ненавиждат държавата, където от памтивека са се загнездили шепа кръвосмучещи,живеещи на гърба на миролюбивия,работлив български народ(в по голямата си част разпръснат по тежка "тугина")!
  8. Какво правят държавата или всички там други организации и движения за да усвои този 22 милионен човешки потенциал, та да живеем като хора?
  9. и коя аксиома от написаните по горе е опровергаема?
  10. Светът е безкраен и вечен.Той не възниква и не изчезва. Първоначалното състояние на светът е триизмерно, безкрайно и вечно енергийно поле. Няма никаква форма,спокойно,уравновесено,енергийно поле. За да възникне образ,форма, вселена, е необходима идея,която да самоорганизира или организира безкрайно малка част от безформеното поле в някаква форма,която е пак същото поле/не частица/ но с образ. При превръщането на безкрайно малка част от полето във форма, е необходимо да се приложи един друг вид енергия,при това безкрайно голямо количество,така наречената идея,мисъл. Самият процес на превръщането на част от спокойното поле в някаква форма е свързана с натягането на спокойното поле и превръщането му във форма, около която се създава напрежение,гравитация.Формата е винаги кълбовидна,защото полето се натяга от безкрайно малък център във всички посоки. Спокойния,безкраен и същевременно вечен свят вече не е същият. Мигновено са възникнали гравитационни сили, които искат да върнат светът в първоначалното му спокойно състояние.Тези сили са насочени към безкрайно малкият център на формата. Така до безкрай.
  11. По скоро въпроса е защо ЕРпетата не са го приложили до сега?
  12. Това българското го правим с един приятел,ще видим резултата.С двигател от пералня задвижваме доста тежък маховик. Колегите от Поликраище,не показват всичко.Но при американеца отдавна всичко е ясно,при този генератор въртеливото движение на маховика се съчетава с постъпателно, за да се използва гравитацията ,така се увеличава КПД 3-4 пъти. Тук е друго.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...