Отиди на
Форум "Наука"

ivans

Потребител
  • Брой отговори

    40
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ivans

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ivans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Репутация

  1. Именно, а оная координата не си губи времето с нея, пръчката е важна, тоест метъра. И като умножим метъра x' по лоренцовия фактор метъра расте а не намалява. Айнщайн е излъгал. Това е манджата.
  2. Палячо кой ти дава право да си избираш щуротий и да се гавриш с Галилей. дебил.
  3. Паляк къв се прайш, да не фанеш гибона за маншона. Щял да си избира това и онова и щяло да се променя. Няма кво да избираш твойте щуротии, той Галилей го е измислил как е правилно, и не се променя а е константа. а мое ле се бръкнеш И ква стана тя с метъра де не беше метър
  4. Нищо не съм обозначил така си беше. Цирка замина палячото остана.
  5. Палячо овъргаля се целия в лайна, може и още направи един далдър.
  6. Палячо осра се до ушите, не знаеш изобщо Галилеевите трансформаций. v.t това е пътя изминат от K' спрямо К. х е отсечката в К която расте постоянно защото K' се движи, затова x' е постоянна независимо от времето и скоростта, шапшал.
  7. Палячо x' изобщо не зависи от времето, точно в това се състои Галилеевата трансформация, x' е абсолютна и постоянна през цялото време. Сега се осра напълно и показа колко си збъркан.
  8. Показах че уикипедия лъже то ми цитира уикипедия. Кой те търпи в тоя форум ти си трол с няколко профила. Кви ги дрънкаш тъпан. Всяка отсечка има координати, ти къде си видял отсечка без координати, ти подменяш отсечка с точка. И маймуните в африка знаят Галилеевите трансформаций и знаят че те трансформират метър и секунда. ти не знаеш Галилеевите трансформаций добре че ти казах за тях иначе нямаше да сетиш никога. Бегай не ми пиши повече льольо.
  9. Беше ясно че не разбираш но вече е ептен Галилеевите трансформаций трансформират времето и пространството, секундата и метъра. Много си се объркал. Айнщайн прави същото трансформира времето и пространството, секундата и метъра. Според твоите свободни съчинения, няма метър и секунда а има точка и момент, значи Галилеевата трансформация не може да трансформира и времето, а Айнщайн използва баш тази формула за секундата
  10. Вече пишеш и от двата си профила, пофално. Наричаш отсечката точка, пофално. А какво трансформира Айнщайн тогава според теб

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...