Отиди на
Форум "Наука"

РадоЦвет

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ РадоЦвет

  1. Здравейте. Извинявам се предварително, че първото си мение. По принцип само чета форума, но е трудно вече да се търпи спама, купищата помия и сега дори чисти провокации идващи от лицето пуснало текущата тема. Обръщам се към администацията. Докога ще търпите това лице тантин? Толкова ли не можете де прецените и да прозрете целите му? Прегледайте моля отново всички теми особено за прабългарите където това лице участва. Аз вече го направих. Няма ли админи, които да преглеждат и да взимат решения? Не виждате ли че съсипва всяка дискусия? Няма такава злост и целенасочено спамене.Всички ''прабългарски'' теми са съсипани от този трол. Най вероятно платен, а дори и да не е, това означава, че е тук само и само да дразни и да ни залива с глупостите си. Няма как да се обясни иначе това неспирно торене на тюркското торище от него във всяка тема където се появи името ''прабългари'' и повтаряето на едни и същи фантастики. А сега дори и явно се подиграва и си позволява да призовава уважавани български учени да им бъдат отнети титли и звания?!?!?! До кога? А Вие другите потрбители, защо въобще се впускате в дискусии с това ...не знам даже как да го нарека даже? Защо му наливате масло да продължава да бълва тор от тюркския трактор навсякъде където се пише за българи? Не му обръщайте внимание, пълен игнор и дори адмистрацията да го тачи поради някакви причини ( дано да не е така), след като е игнориран, интересът му да дразни ще изчезне. Аз лично никога не бих коментирал каквото и да е с този трол. Единствният начин да му обеля две думи е ако сме очи в очи.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...