Отиди на
Форум "Наука"

JesonMile

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за JesonMile

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JesonMile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Здравейте ! Търся помощ от знаещите за да реализирам една идея . Питане: как може да направи смес ( сухо или течно състояние) която да се самозапали след определено време ? Ако има такава би била чудесна като помощник . Ако някои има идея - бих споделил къде и за какво може да се ползва .Благодаря на отзовалите се , на спам не отговарям .
  2. При положение че се включиха Парижкото споразумение и единствено те не спазват нормите от всички страни понеже "рискували икономическия растеж", направо не си е за вярване. Браво.
  3. съществува ли безкрайна последователност ai (i = 1,2,3, ...) такава, че за всеки i: ai е подполе на ai+1 ai =/= ai+1 ai е алгебрично затворен пример за крайна последователност с тези свойства би бил a1, a2, където a1 са алгебричните числа и a2 са комплексните числа c. алгебрично числата са подмножество от c, двете не са равни и двете са алгебрично затворени. има ли такава последователност, която може да продължи безкрайно? по подобен начин - при произволно затворено алгебрично поле f, можем ли винаги да конструираме поле okay, така че f <k и okay също да са алгебрично затворени? не мога да намеря отговор онлайн.
  4. здравейте всички, аз съм в градска програма, като посещавам семинарен курс по екологично възстановяване. задали сме четения за всеки клас, за които след това трябва да напишем кратко размишление. имам проблеми с тази концепция. имам проблеми с размишляването върху писания по теми, с които не говоря свободно. голяма част от тях са научни статии. как се разсъждава върху това? чудех се дали някой от вас е правил нещо подобно преди или може да предложи някои ресурси, за които може да не съм наясно. благодаря предварително, ако не е позволено игнорирайте.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...