Отиди на
Форум "Наука"

Kalomain

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Kalomain

Kalomain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Благодаря! Ще ни свършат чудесна работа в училище.
  2. Ще ми се да видя поне още едно нещо, което да цитира източник от 13 хилядолетия преди Христа.
  3. Чудесна идея! Дано осъществяването да е на ниво.
  4. Интересна книга за корените на християнството:
  5. Глишев, каквото търси човек, това и ще намери. В края на краищата така и не разбрах кой е Пламен Тимев, но очевидно ти си наясно.
  6. 19 септември (неделя) от 16.00 ч. : “Истинският и фалшивият Гносис” 26 септември (неделя) от 16.00 ч. : “Науката на вътрешното освобождение” Място на провеждане: гр. Бургас, к-с “СЛАВЕЙКОВ”, бул.“СТЕФАН СТАМБОЛОВ” 92, ет.2 Web site : http://www.lectorium-rosicrucianum.bg/
  7. Kalomain

    Покана

    19 септември (неделя) от 16.00 ч. : “Истинският и фалшивият Гносис” 26 септември (неделя) от 16.00 ч. : “Науката на вътрешното освобождение” Място на провеждане: гр. Бургас, к-с “СЛАВЕЙКОВ”, бул.“СТЕФАН СТАМБОЛОВ” 92, ет.2 E-mail : lrc_burgas@abv.bg Web site : http://www.lectorium-rosicrucianum.bg/
  8. Книгите на Ян ван Райкенборг и Катароза ди Перти са преведени отдавна на български. Според мен най-интересна от тях е "Идващия нов човевек". Предстои издаване на "Гностичните мистерии на Пистис София", но може би ще стане следващата година.
  9. Може би. Това, което ми изглежда странно, е че е толкова очукан, че е от камък, и това къде е бил намерен.
  10. Ето едно растение, което ме изненада най-вече с името си - тракийско омразниче. То е от защитените видове на Сините камъни. Очевидно е доста рядко, защото никога досега не съм го виждала - разбрах, че го има от информационната табела към лифта. Дали някой знае защо името му е такова?
  11. Здравейте! Преди около десет години синът на приятелка е намерил това нещо в пясъка, докато си е играел. От камък е - не съм сигурна дали е шлифован или има някакво покритие, но ако има - то просто не си личи. Имате ли представа какво може да е и дали има някакво значение:
  12. Почти така е, но и сега има значителна разлика в нивата на Тихия и на Атлантическия океан. Дължи се на въртенето на Земята.
  13. Започвам да съжалявам, че не съм го гледала.
  14. Много благодаря. Много харесвах мечето Ръкспин. Особено ОЧЗ.
  15. Купил си резервата Ропотамо? Браво!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...