Отиди на
Форум "Наука"

CovidDesident

Потребител
  • Брой отговори

    36
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за CovidDesident

Лична информация

  • Интереси
    Warning issued by Last roman

    Преди 1 минута

    Penalty
    Given 0 points which will never expire.
    Restricted from posting - Indefinitely

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CovidDesident's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

4

Репутация

  1. Какво име Желанието, каква им е Волята................. определено едва ли е в твой интерес. Аз съм набрал някаква информация , направил съм анализ, взел съм решение и съм издал присъди. При мен е лесно, по същия начин буквално бих решил кой да живее и кой Не, няма процеси и дълги съдебни битки, на тихия фронт , във всякаквъв смисл на понятието,действаме по тоя начин. Аз съм във Война от много години, всеки си има заложби, способности ипредразположения, моите са да водя вийна и да Променям, независимо от цената, която ще плащатве Всички, няма морална разлика между Ние и Те.............Боговете са ненаситни, Жажда неотолима за.............. кръв!
  2. Недей да ми спамиш, ами кажи как Бог заповядва на Полето да Изчезне от Дадена простр. Област, Премества го и го Натрупва в друга простр. област. Как Задвижва полето , каква е Тайната?
  3. Къде Изчезва Полето, Къде му изчезва Енергията, как се преобразува, давай изводите от теориите и формулите, количествено как се трансформира, пътя и процеса.............. или Незнаем.........
  4. Казах го няколко пъти и преди.......... тези ще бъдат пометени, ще станат Жертви на Баш Организаторите, които ще имат повод да Наложат Нов Ред и Нова Глава в Човешката еволюция.
  5. Незнам вируса да е <направен>, не ми е ясно, казват , е просто е променен вариант на коронавирус, незнам. Просто вируса е Продуциран и се Използва, той е Спусъка! на Каскадни Събития.
  6. Всичко е Прекрасно, но ми обясни Коя е тази Божествена Сила, която да Накара Ел. Заряда да Забрани на свързаното с него Ел.Поле да Съюествува по даденхо Пространственно Направление. Коя Сила и Как Забранява на полето да Съществува. Сетне тая Забранена Енергия Къде се Преразпределя, в разрешените Пространственни Направления, Демек Полето се Усилва там Където Бог Пожелае. Амин!
  7. Малкото грипче е пуснато, нима забрави , а то отваря , еазвързва котията на Пандора. Целта не е масов мор , а бавно линеене, селектиране и модифициране............. разбира се сметки без кръчмар, Нещо от Мрака ще ги удари Първо , Изпреварващо и Безкомпромисно!
  8. Какео значи потенциала е константа. В едно <статично поле> , нали в една точка потенциала е винаги един и същ, т.е. константа, тогава цялото поле Няма енергия и то Несъществува. Сигурно имаш в предвид Потенциална разлика и тя е Нула при преместване, движение по точки в плоскост и в обема на сферата. Да приемем , че е нула Енергията и Несъществува поле в сферата. Тогава как сумираш енергията на отелните заряди/полета....... как став атоя фокус да правиш Ненормална, афизично пространственно събиране в разпределението на полето,т.е. ти правиш Божествени разпределения, топографии на полето.
  9. Ето го изчистен Парадокса 1. Имаме 2 успоредни прави <линии> релси свързани напряко в Една конструкция подобно на ЖП. трасе, път. По самите релси имаме начертани прави, тънки линии. Има Правоъгълна, <твърда> рамка в 4 ъгъла на която има по един маркер ,върховете на маркерите лежат Точно върху тънките линии. Неподвижен Наблюдател-Ники. Ускоряваме еднакво, едновременно релсите и Правоъгълната рамка, така че маркерите Винаги са по линиите .След ускорението за Ники имаме релси с намалено, скъсено разстояние по между им и скъсен правоъгълник и да речем е станал Квадрат.Ускорението и движението са по ос У. Ъглите са си 90 градуса, тъй като релсите и успоредн. с тях страни на правоъгълника са били перпендикул. на ос У. Следва Ново ускорение, при което се ускоряват Еднакво и Едновременно( ако едноврем изобщо има смисъл при ускорение по такава постановка), еднакво, едновременно и релсите и квадрата, при което отново има скъсяване и получаваме Успоредник и Ъглите са Различни от 90 градуса, имадруг вид скъсяване, при което за да се запази непротиворечива СТО, онези вече скъсени страни се скъсяват още, но има скъсение на диагоналите и срещуположни страни. Самите <траверси> на релсите изглеждат под наклон и са още по скъсени в сравнение на предишното скъсяване, а пък релсите са скъсени.Маркерите са си по линиите, имаме успоредници. 2. Пак абсолютно съюите релси с линии и Правоъгълник, същия Ники. Този път има първично същото ускорение по ос У.Всичко е както преди, знаете си го. Второ ускорение по Ос Х, абсолютно същата стойност и направление НО засяга само получения вече Квадрат. Какво открива Ники, <траверсите> не са под наклон, а абсолютно перпендик. на релсите. Квадрата обаче е станал Същия Успоредник и е така скъсен , като в първия опит, преди това скъсените страни са скъсени допълнително, скъсени са и по дългите, скъсил е диагонала и маркерите излизат от линиите, Няма съвпадение. От тук следва Парадокс. Надявам се сте способни да си развиете подробно <схемата> и разберете резултатите. Не съм проверил оригиналната тема на Ники, вече може да ме е изпреварил или някой друг да го е направил Ако някой желае да развия подробно , свиркайте, ще си получите заслуженото!
  10. Спирам за сега, да се предпазя от мародерстване на групичката : <поредния ромлянин> . Имам важна задача във <физика>
  11. Според моите информатори, приятели презокеански и европейски. които са на служба................. иРНК в продуктите е почти два пъти повече от необходимото за уж желания синтез, там със всичко , с всички регулиращи последоваелности за да има синтез. Пита се Заюо?, като от една единица се синтезира по официална информация една единица полипептидна верига, част от желаната структ. на т.н. спайкпротеин.
  12. Никой в България ,а и в много други държави Няма информацията за експерименталните продукти. Официално такава информация е невъзможно да бъде получена, както и официален анализ на продуктите е невъзможно да бъде назначен. Защо?, Защо специалистите в бившето военноконтраразузнаване , разузнаване и цялата структ. на НационалнаСигурност Нямат тази Информация? Технологията е Глобално Защитена и Няма оправдание Технологина и търговска тайна,............. Защо?
  13. Годините опит ми помагат, разпитвам, ровя и чувъркам.При интересни случаи нарочно отделям време за разследване и проверки, от интерес, любопитство. Нямам намерение да доказвам, не е важно , последствията са за индивиди , които и без друго не им е писано да имат бъдеще........... както и на цялата глобална популация.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...