Отиди на
Форум "Наука"

CovidDesident

Потребител
  • Брой отговори

    36
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ CovidDesident

  1. Какво име Желанието, каква им е Волята................. определено едва ли е в твой интерес. Аз съм набрал някаква информация , направил съм анализ, взел съм решение и съм издал присъди. При мен е лесно, по същия начин буквално бих решил кой да живее и кой Не, няма процеси и дълги съдебни битки, на тихия фронт , във всякаквъв смисл на понятието,действаме по тоя начин. Аз съм във Война от много години, всеки си има заложби, способности ипредразположения, моите са да водя вийна и да Променям, независимо от цената, която ще плащатве Всички, няма морална разлика между Ние и Те.............Боговете са ненаситни, Жажда неотолима за.............. кръв!
  2. Недей да ми спамиш, ами кажи как Бог заповядва на Полето да Изчезне от Дадена простр. Област, Премества го и го Натрупва в друга простр. област. Как Задвижва полето , каква е Тайната?
  3. Къде Изчезва Полето, Къде му изчезва Енергията, как се преобразува, давай изводите от теориите и формулите, количествено как се трансформира, пътя и процеса.............. или Незнаем.........
  4. Казах го няколко пъти и преди.......... тези ще бъдат пометени, ще станат Жертви на Баш Организаторите, които ще имат повод да Наложат Нов Ред и Нова Глава в Човешката еволюция.
  5. Незнам вируса да е <направен>, не ми е ясно, казват , е просто е променен вариант на коронавирус, незнам. Просто вируса е Продуциран и се Използва, той е Спусъка! на Каскадни Събития.
  6. Всичко е Прекрасно, но ми обясни Коя е тази Божествена Сила, която да Накара Ел. Заряда да Забрани на свързаното с него Ел.Поле да Съюествува по даденхо Пространственно Направление. Коя Сила и Как Забранява на полето да Съществува. Сетне тая Забранена Енергия Къде се Преразпределя, в разрешените Пространственни Направления, Демек Полето се Усилва там Където Бог Пожелае. Амин!
  7. Малкото грипче е пуснато, нима забрави , а то отваря , еазвързва котията на Пандора. Целта не е масов мор , а бавно линеене, селектиране и модифициране............. разбира се сметки без кръчмар, Нещо от Мрака ще ги удари Първо , Изпреварващо и Безкомпромисно!
  8. Какео значи потенциала е константа. В едно <статично поле> , нали в една точка потенциала е винаги един и същ, т.е. константа, тогава цялото поле Няма енергия и то Несъществува. Сигурно имаш в предвид Потенциална разлика и тя е Нула при преместване, движение по точки в плоскост и в обема на сферата. Да приемем , че е нула Енергията и Несъществува поле в сферата. Тогава как сумираш енергията на отелните заряди/полета....... как став атоя фокус да правиш Ненормална, афизично пространственно събиране в разпределението на полето,т.е. ти правиш Божествени разпределения, топографии на полето.
  9. Ето го изчистен Парадокса 1. Имаме 2 успоредни прави <линии> релси свързани напряко в Една конструкция подобно на ЖП. трасе, път. По самите релси имаме начертани прави, тънки линии. Има Правоъгълна, <твърда> рамка в 4 ъгъла на която има по един маркер ,върховете на маркерите лежат Точно върху тънките линии. Неподвижен Наблюдател-Ники. Ускоряваме еднакво, едновременно релсите и Правоъгълната рамка, така че маркерите Винаги са по линиите .След ускорението за Ники имаме релси с намалено, скъсено разстояние по между им и скъсен правоъгълник и да речем е станал Квадрат.Ускорението и движението са по ос У. Ъглите са си 90 градуса, тъй като релсите и успоредн. с тях страни на правоъгълника са били перпендикул. на ос У. Следва Ново ускорение, при което се ускоряват Еднакво и Едновременно( ако едноврем изобщо има смисъл при ускорение по такава постановка), еднакво, едновременно и релсите и квадрата, при което отново има скъсяване и получаваме Успоредник и Ъглите са Различни от 90 градуса, имадруг вид скъсяване, при което за да се запази непротиворечива СТО, онези вече скъсени страни се скъсяват още, но има скъсение на диагоналите и срещуположни страни. Самите <траверси> на релсите изглеждат под наклон и са още по скъсени в сравнение на предишното скъсяване, а пък релсите са скъсени.Маркерите са си по линиите, имаме успоредници. 2. Пак абсолютно съюите релси с линии и Правоъгълник, същия Ники. Този път има първично същото ускорение по ос У.Всичко е както преди, знаете си го. Второ ускорение по Ос Х, абсолютно същата стойност и направление НО засяга само получения вече Квадрат. Какво открива Ники, <траверсите> не са под наклон, а абсолютно перпендик. на релсите. Квадрата обаче е станал Същия Успоредник и е така скъсен , като в първия опит, преди това скъсените страни са скъсени допълнително, скъсени са и по дългите, скъсил е диагонала и маркерите излизат от линиите, Няма съвпадение. От тук следва Парадокс. Надявам се сте способни да си развиете подробно <схемата> и разберете резултатите. Не съм проверил оригиналната тема на Ники, вече може да ме е изпреварил или някой друг да го е направил Ако някой желае да развия подробно , свиркайте, ще си получите заслуженото!
  10. Спирам за сега, да се предпазя от мародерстване на групичката : <поредния ромлянин> . Имам важна задача във <физика>
  11. Според моите информатори, приятели презокеански и европейски. които са на служба................. иРНК в продуктите е почти два пъти повече от необходимото за уж желания синтез, там със всичко , с всички регулиращи последоваелности за да има синтез. Пита се Заюо?, като от една единица се синтезира по официална информация една единица полипептидна верига, част от желаната структ. на т.н. спайкпротеин.
  12. Никой в България ,а и в много други държави Няма информацията за експерименталните продукти. Официално такава информация е невъзможно да бъде получена, както и официален анализ на продуктите е невъзможно да бъде назначен. Защо?, Защо специалистите в бившето военноконтраразузнаване , разузнаване и цялата структ. на НационалнаСигурност Нямат тази Информация? Технологията е Глобално Защитена и Няма оправдание Технологина и търговска тайна,............. Защо?
  13. Годините опит ми помагат, разпитвам, ровя и чувъркам.При интересни случаи нарочно отделям време за разследване и проверки, от интерес, любопитство. Нямам намерение да доказвам, не е важно , последствията са за индивиди , които и без друго не им е писано да имат бъдеще........... както и на цялата глобална популация.
  14. Нали не сте забравили , че продуктите са в експериментална фаза , а експерименталния терен и експерименталните единици, животни е Глобалното множество на човешкия вид. Сега е момента за изказване на мнения, предположения, хипотези, в тези месеци и години ще вършим експериментална наука директно, всекиодневно от вестници, телевизии, нет, от чешмаъта и от умните неща и джаджи. Тъй като експеримента тепъурва се развихря е редно да си записваме и критикуваме абсолютно всичко.
  15. От някаквато информация при първичните експерименти и от клиничните случаи с които ежеседмично ми се налага да се сблъсквам и да лекувам въпреки тези усложнения.
  16. Ползата е финансова. Тъмните Конспираторски Сили са трилионери и имат огромни армии зад гърба си. За всеки такъв продажник са готови да го позлатят него и семейството му , теглото им в Злато!
  17. Естественно, векторни ваксини със всичките им проблеми. Нека видим подробния състав на новите иРНК, тези които насилственно се прилагат на цялото население, поне се пробва да се прилагат с насилие. Подробен състав, молекули, комплекси, подредба , биоинжинерни комплекси и пр. Нямаме такива данни. Защо Нямаме Въпроси, навлизат ли компонентите, носители и стабилизатори на иРНК в кръвния и лимфен ток, колко се задържат, до къде се разнасят, поглъщат ли се от клетки на епитела на кръв. съдове, къде другаде и пр.
  18. Щом според теб нямаме Ел. поле по всички точки на равнината, отрязака, тогава Там Няма Енергия на Поле и трябва да го вземем в предвид при пресмятане, да извадим тази енергия от сметките. Същото със сфера, във вътрешността на сфера, Няма Енергия на Ел. поле и редно да Премахнем при сумиране на Енергиите.Демек Правим Анихилация, буквално Заличаване , без Следа на Материя!
  19. Нека дообесня. Имаме Влак, айде вагон да е и се движи относително спрямо наблюдател. Имаме втори, влак, вагон, точно до първия и те имат помежду си скорост Нула, т.е. движи се с абсолютно същата скорост спрямо наблюдател. Двата вагона имат оси разположени за наблюдателя паралелно и фаровете им имат лазери и светят, лъчите са в едно направление. Още по добре замени вагони с 2 сфери, те могат да бъдат сплескани , скъсени по различен начин, за Наблюдател, нищо че имат Еднакви скорости и са взаимно Неподвижни.
  20. Трудно разбираш. Заменяш звездния пръстен със Заряден пръстен, полижителни клон. към безкрайност заряди. Имаме ли Ел.поле в Центъра на пръстена и в самата равнина на пръстена, вътрешния отрязък от равнината, дори ако измереният електропотенциал е Нула.
  21. Добре . Съгласен съм. имаме си ПАРАДОКС ! Имаш 2 независими скъсявания, 2 физически независими един от друг феномена на <скъсяване>, но според СТО и айнщайнова относителност, не е възможно да се случат такива 2 независими действия, гледано само за влака, защото движенията и скорости са абсолютно относителни, т.е. напълно симетрично, пълна симетрия, а тези 2 феномена нарушаеат симетрията. Обърках се, защото от години не мисля по ТО.,СТО и за мен виждането на физическите ефекти е съвсем естествено , несъобразих, че противоречи със СТО.
  22. Разговора е същия, няма друг. Променя се и като спреш, спира да се променя. Мериш и пр.Нула, различно от нула. Звездите са си там, Нещото причиняващо тази <локална> гравитация си е там, но главата ти я няма. От примера с пръстена следва група Парадокси в ОТО, нали разбираш кво ти готви Десидента!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...