Отиди на
Форум "Наука"

Георги Петков

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Георги Петков

  1. Четох една книга, която се казваше "Сините зони". Изследваха столетници от различни крайща на света и едно от общите неща между почти всички бе, че пият по малко червено вино. Сега стои въпроса дали да съм столетник и да пия по малко вино или да си пазя мозъка. Извън шегата, според мен всичко в умерени рамки е полезно. Аз лично 1-2 пъти годишно преимам алкохол и изобщо не си падам по него, но както и другите потребители казват може да има ползи от малкия прием на алкохол.
  2. Както се казва при война и конфликти няма печеливши. Според мен Русия са в по-губещата позиция макар. Санкциите срещу тях ще унищожат икономиката им, което ще удари и богатите и бедните в държавата. Западът също много ще изгуби, защото Русия е с много силни позиции на суровинния пазар, от който зависи инфлацията, а тя и текущо е проблемно висока. Предстоят тежки години...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...