Отиди на
Форум "Наука"

Иван Стойчев

Потребител
  • Брой отговори

    18
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Иван Стойчев

  1. Нека да не обобщаваме. Този анти ЕС и антибългарски протест е протест на ДПМНЕ.
  2. Темата е войната в украйна. А не, кой от нас какъв е. Значи щом са граждани на Украйна според Киев, може да бомбардират цивилното население колкото си искат!?
  3. А ако подкрепя бомбардировките над Донецк и Луганск, което се случва вече 8 години, какъв е човек!? ...фил, ...фоб или просто добросъвестен западен демократ.
  4. Когато чета украинските СМИ, си мисля, че са избили цялата руска армия и още малко ще минат по червеният площад. А и да не забравяме, че интересите на САЩ и така наречените му съюзници не са "почти целият свят".
  5. След като Русия е толкова слаба, защо Запада не подкрепя активно с военна сила любимата му Украйна?
  6. Няма как да знаем дали войната е провал за Русия или не, само няколко дни след започването и.
  7. Пак казвам, Румъния се намесва във войната, чак когато българските войски са изтикани от сърбите на старите ни граници, а гърците стигат до Горна Джумая и Разложко. До тогава, как Румъния ни е попречила да победим Сърбия и Гърция?
  8. Няма как Сърбия или Гърция да воюват по отделно с България. Те имат споразумения, ако някоя от тях бъде нападната от България с повече от две дивизии, те да започнат война срещу нас.
  9. Като се обърне каруцата, пътища много.
  10. В историята няма ако. И няма как да сме сигурни, как е щяла да продължи войната. Вярно е само това, което се е случило. А то е катастрофа за България.
  11. Румънската армия се намесва десет дена след започването на войната. Когато става ясно,че България няма да успее. По това време вече сърбите са изтикали бъларската армия на стрите и граници , а гърците са стигнали до Горна Джумая и Разложката котловина.
  12. Най-сетне една трезва и реалистична оценка на участието ни в тази война. Поздравления!
  13. Много "акота" станаха. В политиката успява този, който се съобразява с реалностите.
  14. Проблема на гръцката армия при Горна Джумая е отдалеченоста им вече от технит тил и снабдителните линии. А и в основни линии те са постигнали основните си цели спрямо България.
  15. Нямало е как да стане. Това е навечерието на ПСВ и всяка от Великите сили предпочита да се въздържа. А и те, както и съседите ни няма как да допуснат раждането на нова велика сила на балканите.
  16. Само една поправка! Гърция не е елиминирана. Гръцките войски стигат до Горна Джумая и там ситуацията става патова.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...