Отиди на
Форум "Наука"

valerakomitova

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за valerakomitova

Последни посетители

85 прегледа на профила

valerakomitova's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Репутация

  1. Аз имам един списък с кухненски електроуреди, които трябва да купя, че в момента правим кухнята.. Общо взето от А до Я всички уреди. Ама докато се усетя, че е черен петък, то стана събота...
  2. Това е наистина интересено да го чуя. Нека и другите да споделят. Аз никога не съм имала каквито и да е проблеми с пазаруването онлайн. Единствено ако аз съм била в грешка и съм поръчала нещо грешно. Случвало ми се е да поръчам обувки, да ги върна, пак да поръчам, пак да ги върна, пак да поръчам и на третия път да ги оставя за мен. Разбира се, това беше свързано с малко прехвърляне на пари през сметки, но като цяло всичко си беше наред. Ама чак пък кражба, лъжа, незаконност Интересен ми е този опит. Че имаш пишман търговци дето за никъв не стават, то е ясно. Ама ние като потребители поне можем малко от малко да пресяваме кой магазин е legit и кой не е. То е като с медиите.
  3. Понеже имам познати девойки, които се държат по подобен начин имам подозрението, че една от причините за прояване на подобен характер е липсата на чувство за отговорност. Когато си отговорен си отговорен както към заобикалящия те свят, така и към самия себе си. Означава, че можеш да поемеш отговорност и например да признаеш вината си. Ей, имам досег с един човек, който освен, че се държи инфантилно и лъже изключително много. За разни дребни неща. И то защото, аз поне си мисля така, не умее да признава пред себе си някакви неща. Например, че харесва определен тип мъже, че оправдава нанасянето на корекции по тялото. Например, аз я питам - абе ти май си си сложила инжекция хиалуронова киселина в устата, а тя отрича, въпреки че то е видимо, че е така. И то отрича и лъже, защото знае, че ще получи неодобрението ми. Защото не може да застане с лицето си да каже "Да, сложих си. Ако не ти харесва, това е твой проблем". И разбира се, се държи инфантилно. Та така... бягане от отговорност е за мен това.
  4. Мога да кажа, че за някои продукти и услуги се ориентирам изцяло онлайн! Комуналните услуги отдавна съм ги зачеркнала за плащания по разни каси, салони и т.н. За там си ползвам https://www.epay.bg/. Въпреки че от известно време насам виждам, че обслужващата ме банка има разни опции, ако си плащаш комуналните услуги през тях да получаваш разни малки бонуси, най-вероятно трупане на точки и после някакви отстъпки с тези точки, но не съм проучила. Това за сметките. Относно пазаруването на дрехи и обувки - https://allshoes.bg/. Все още обаче не мога да се доверя да си купувам дрехи, освен тениски онлайн. Айде за обувките по някакъв начин вече съм успяла да разбера как да ги поръчвам, без да се налага да ги връщам заради проблеми с големината. Но с дрехите е малко по-особено, поне за мен. Искам да я сложа, да я видя как стои на фигурата ми и т.н. Честно казано, в близките 3 години в моят дом не сме купували обувки от магазин. Само онлайн. И последният ми тренд Покупките от магазина ги вземам вече доста често от https://www.ebag.bg/. Особено като знам, че трябва да купя Х неща, които са винаги едни и същи и са опаковани - директно си слагам поръчката и да си ми пристигат у нас. Тук честно казано пестя доста време от разхождане по магазините, мъкнене на торби по коли и входове и прочее, сещате се каква мъка е Какво друго онлайн.... сега се сещам за самолетни билети, букинги на хотели и така нататък.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...