Отиди на
Форум "Наука"

Джереми

Потребител
 • Брой отговори

  748
 • Регистрация

 • Последен вход

Всичко за Джереми

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Джереми's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • One Year In Rare
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

209

Репутация

 1. Не е за пренебрегване и течният въздух. https://www.dnevnik.bg/zelen/2012/10/02/1918096_vtechnen_vuzduh_suhraniava_energiia_pochti_kato/
 2. Ето го и един на водород, по точно електричка ползваща водород в горивна клетка. https://autobild.bg/защо-водородната-toyota-mirai-е-най-добрият-авто/
 3. Газта пропан Бутан с която се зареждат автомобили с газови уредби, е също много запалима, но хората си карат без проблемно ако всичко е в изправност.
 4. Да също и АЕЦ, но не съм и привърженик, защото обстановката с войната в Урайна усложни много експлоатацията на АЕЦ в българия с горивото и сега пък с аварии защото е остаряла и произведена в СССР който сега вече го няма но има Путин когото не харесваме. Има и друг чалъм без да се премахват ДВГ, просто да използват зелен водород произведен в часовете на излишък от ВЕИ. Бутилиран водород под 100 атмосфери какъв е проблема, бил бомба, ами резервоар с бензин също е бомба, възпламеняването на литият в батериите пък не може да се угаси.
 5. Вземи една Полша, макар че е в ЕС цялата и енергетика е с въглероден отпечатък и то доста голям, да не говорим за останалият свят Китай Индия и много други, то и в България още се пъентят за затваряне на тецовете с въглища. Големият проблем са също и ДВГ, те трябва или изцяло да преминат на зелен водород или да бъдат изместени от електрическите за които обаче не е сигурно дали ще стигне литият на земята. Трябват радикално нови технологии.
 6. Дали е причина от въглеродният отпечатък или нещо друго.
 7. Правилно, най добре пусни рецензия за релативизма в списание 8 или списание космос, може и в научнопопулярна книга.
 8. Не не искам да си изкарам бан с този тъпак, така че съветвам и Младенов да не му отговаря. Той не е профан просто е дете.
 9. Питагоровата не е величина но борави с физически величини Питагоровата не е величина но борави с физически величини Питагоровата не е величина но борави с физически величини Питагоровата не е величина но борави с физически величини Питагоровата не е величина но борави с физически величини Учи маминото учи , повторението е майката на знанието.
 10. Умствено ограниченият, питагоровата борави с физически величини а не с станиславояневска фантастика от 1001 нощ
 11. Мозък, ако нямя дължини нито на катети нито на хипотенуза няма и питагорова, тъй ама има и значи че питагоровата показва съотношение на физически величини в евклидово пространство. Егати мозъкът си, гладък като тепсия и невдяващ нищо
 12. Ей безхабернико вземи се ограмоти Списък с физични величини.
 13. Ами не разбираш примера с протранство-времевия интервал - а той е елементарен. Не само че не го разбира ами залага на фантастика и наративи от 1001 нощ
 14. Какво му обясняваш не виждаш ли колко се е оплел като пиле в кълчища

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
 • Create New...