Отиди на
Форум "Наука"

Ignat

Потребител
  • Брой отговори

    35
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Ignat last won the day on Март 27

Ignat има най-харесвано съдържание!

Всичко за Ignat

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ignat's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

129

Репутация

  1. След подобно безумно твърдение, следва да се дадат източници или доказателства, защото ако не се дадат, може да следва банан. За пореден път се проявяващ като прекрасен кандидат за пропаганда с таргет 70-80-90 айкю. По по-мек начин не се сещам как да го кажа.
  2. Ами те доказателствата си се трупат, но ще се получи поредната "рязахска захар". Няма да им се даде достатъчна гласност, че да стигнат до над критичната маса говеда които населяват блатото. Сега "елита" им ще продължава да ломоти за украинската връзка, кой знае с каква цел. Разделиха двата народа до степен, че да си останат врагове за цял живот.
  3. Не е само часовника. И белега на лицето, и самото лице което е с доста специфична структура. Това е същия човек! Снимките в дясно са от видеото по задържането на терористите. Та тоя хубавец както е присъствал на концерта, съвсем лежерно нали, няколко часа по-късно е извършил арест! Пак съвсем лежерно, и напълно случайно. Аз съм човек който се поддава на конспирации много трудно, и има нужда от особенно силни доказателства да бъде убеден. Е, успяха да ме убедят, че са безподобни дебили и елита им е съставен от биологични единици с пълна липса на човешки ценности, докато стадото отстрани е бездушно, слабоумно и с имперски амбиции, въпреки ниското си качество на живот, или по-скоро именно заради ниското си качество на живот.
  4. Единия от присъстващите на концерта, от онези със сините дрехи, съвсем случайно е присъствал на ареста на терористите, на не знам си колко стотици километри, няколко часа по-късно. Случайност е, заклевам се. И жалкото е, че въпреки подобни доказателства, празните облъчени от пропаганда кратуни, ще намерят начин да извъртят нещата и да дадат поредното безумно обяснение.
  5. Искам много внимателно и ясно да кажа, че аз бях несъгласен с конспирациите, че украинците са виновни, или орките сами са си го спретнали терористичния акт. Смятах за нереални твърденията, че ще посмеят сами да си избиват гражданите, и да смятат, че ще остане незабелязано, въпреки "рязанската захар"! До ето тези снимки. Смятам нужда от коментар и пояснение няма. А пък на промит мозък съвсем няма шанс да му обясним. Жалко е, че има хора с претенциите за достатъчна образованост за да пишат във форум за наука, и същевременно да са толкова податливи на пропаганта с таргет хора с до 70-80 айкю...
  6. Аз не твърдя че това ще стане, нито че това искат. Казвам просто, че това е единствения минимален шанс да се случи подобно нещо. Според мен, блатото ще си бъде много бавно, много болезнено, и за съжаление на висока украинска цена удушено. Просто ще ги занулят. Какво ще стане след това няма как да предположа, не съм с подобни възможности Но определено цивилизацията ще се погрижи да ги смачка по един или друг начин.
  7. Единствения начин Украйна да се примири със замразяване или загуба на територии, ще бъде ако директно я приемат в НАТО. Тогава мераците на блатото престават да имат каквото и да е значение.
  8. Мда... Безмислено е да се спори. Оркската индустрия е способна да произвежда самовари. И да я национализират, и да мобилизират ванките в нея, те ще продължат да произвеждат... самовари. И докато преди до 60-70 години войните са се водели със самовари, сегашната война няма да се води със самовари. Вражеските на оркландия войници ще стъпят на блатната земя(с отвращение) след като не е останал и един действащ самовар, и един пиян ванка с оръжие в ръце. Но ако човек(не ватник!) внимателно помисли, ще разбере че по принцип цивилизования свят се гнуси да стъпя на оркска земя, защото е заразна. Та, никой няма и да си помисли да напада блатото. Остава ванка армията със самоварите да продължат да нападат всеки съсед, но пак се връщаме на горната теза, че войните вече не се водят със самовари! Тоест пияния ванка със самовара биещ се срещу модерна суперсила даже няма да разбере какво го е направило на тор.
  9. Крайно време е русоробите да проумеят една проста истина, която се изясни на целия цивилизован свят. Оркската така наречена армия, е една орда с пълна липса на морални задръжки, с пропит от над 500 години инстинкт за грабеж, воюваща с антични методи и техника. И понеже в момента воюват с държава която нито беше някаква военна сила, нито беше с модерно въоръжение, дивашките им методи даваха някакъв резултат в началото благодарение на простите числа безкрайна антична скрап която мятаха в огъня. Обаче в момента в който се сблъскат с модерна армия, ще бъдат изметени за посрамващо кратко време. И не говоря за някоя от суперсилите. Една Полша в момента е способна да ги спре, а след 10-ина години ако темповете им на модернизиране продължат, и да ги измете. Малоумната им пропаганда вече важи само за вътреша употреба, и няколкото ватника които се прехласват по "магучая". "Магучая" отдавна не съществува. Отдавна е изпита, превърната в дачи, яхти, задгранични имоти, милиарди за незнаен брой олигарси и подкупи по външни политици. Единственото което имаха ефективно преди началото на 2022-ра беше пропагандата, но за тяхно съжаление и тя вече беше разкрита от службите които трябваше да я разкрият. Остана само да пълнят душата на ванка надигащ бутилката водка от сутринта докато се облекчава във външния ке*еф. Докато все още имат находища на скрап от студената война, ще тероризират Украйна, и ако последната издържи докато свършат, ще последва зрелищно сгромолясване на северната блатна орда. И докато преди беше спасявана от канибализъм от цивилизацията, сега не съм толкова сигурен.
  10. Ама и двата ли, или ще си запазят единия за паради? Аха, значи в твоята глава такава камера се прави по следния начин: влиза ванка в находището на германий, и от една буца с чука прави инрачервена камера.
  11. Цитираш поста "Поредна руско зверство.При ракетен удар срещу магазин в Констаннивовка са убити поне 16 души а десетки са ранени." с мозъчния напън "Поредната операция под чужд флаг" . Моля не ни приравнявай с "хората" поддали се на путиноидна пропаганда. Не сме равни интелектуално с тях.
  12. Не можеш са сглобиш дори и един смислен пост, за това нахвърляш някакви несвързани мозъчни напъни с мижавата цел да изглеждаш някак си ЕнтелЕгентно. Не съм очаквал друго от копейка, де. Принципно орската пропаганда има за таргет ниско интелигентни хора със съмнителни морални ценности и е задължително да са стояли цял живот в блато. Защото дори нискоинтелигентите ако вземат че попътуват малко из цивилизования свят, ще почнат да прозират през мъглата на пропагандата.
  13. Аз също почвам да си мисля това, след изцепката на видео обръщението на БРИКС. Едно е да сгафят с програмата на появяване на двойниците в разни мероприятия в москва, разбираемо е за орки, но да едитват гласовата част на видеото на двойника? Защо изобщо двойник ще записва видео??? Оригинала щом не е в състояние да го направи, лошо...
  14. Не е само насилственото изселване. Ако се поставим на мястото на обикновенния украинец, който една сутрин се събужда и осъзнава че града му е окупиран, водят се сражения движещи се на запад, и ако реши да се спасява заедно със семейството си, за чий да се набива право във фронта на войната, бягайки на запад? Дори да иска да се движи натам, естествено че ще предпочете да се отдалечи от сраженията(изток/север) пред това да рискува да пресича активни военни действия водейки деца.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...