Отиди на
Форум "Наука"

Ignat

Потребител
  • Брой отговори

    35
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Ignat

  1. След подобно безумно твърдение, следва да се дадат източници или доказателства, защото ако не се дадат, може да следва банан. За пореден път се проявяващ като прекрасен кандидат за пропаганда с таргет 70-80-90 айкю. По по-мек начин не се сещам как да го кажа.
  2. Ами те доказателствата си се трупат, но ще се получи поредната "рязахска захар". Няма да им се даде достатъчна гласност, че да стигнат до над критичната маса говеда които населяват блатото. Сега "елита" им ще продължава да ломоти за украинската връзка, кой знае с каква цел. Разделиха двата народа до степен, че да си останат врагове за цял живот.
  3. Не е само часовника. И белега на лицето, и самото лице което е с доста специфична структура. Това е същия човек! Снимките в дясно са от видеото по задържането на терористите. Та тоя хубавец както е присъствал на концерта, съвсем лежерно нали, няколко часа по-късно е извършил арест! Пак съвсем лежерно, и напълно случайно. Аз съм човек който се поддава на конспирации много трудно, и има нужда от особенно силни доказателства да бъде убеден. Е, успяха да ме убедят, че са безподобни дебили и елита им е съставен от биологични единици с пълна липса на човешки ценности, докато стадото отстрани е бездушно, слабоумно и с имперски амбиции, въпреки ниското си качество на живот, или по-скоро именно заради ниското си качество на живот.
  4. Единия от присъстващите на концерта, от онези със сините дрехи, съвсем случайно е присъствал на ареста на терористите, на не знам си колко стотици километри, няколко часа по-късно. Случайност е, заклевам се. И жалкото е, че въпреки подобни доказателства, празните облъчени от пропаганда кратуни, ще намерят начин да извъртят нещата и да дадат поредното безумно обяснение.
  5. Искам много внимателно и ясно да кажа, че аз бях несъгласен с конспирациите, че украинците са виновни, или орките сами са си го спретнали терористичния акт. Смятах за нереални твърденията, че ще посмеят сами да си избиват гражданите, и да смятат, че ще остане незабелязано, въпреки "рязанската захар"! До ето тези снимки. Смятам нужда от коментар и пояснение няма. А пък на промит мозък съвсем няма шанс да му обясним. Жалко е, че има хора с претенциите за достатъчна образованост за да пишат във форум за наука, и същевременно да са толкова податливи на пропаганта с таргет хора с до 70-80 айкю...
  6. Аз не твърдя че това ще стане, нито че това искат. Казвам просто, че това е единствения минимален шанс да се случи подобно нещо. Според мен, блатото ще си бъде много бавно, много болезнено, и за съжаление на висока украинска цена удушено. Просто ще ги занулят. Какво ще стане след това няма как да предположа, не съм с подобни възможности Но определено цивилизацията ще се погрижи да ги смачка по един или друг начин.
  7. Единствения начин Украйна да се примири със замразяване или загуба на територии, ще бъде ако директно я приемат в НАТО. Тогава мераците на блатото престават да имат каквото и да е значение.
  8. Мда... Безмислено е да се спори. Оркската индустрия е способна да произвежда самовари. И да я национализират, и да мобилизират ванките в нея, те ще продължат да произвеждат... самовари. И докато преди до 60-70 години войните са се водели със самовари, сегашната война няма да се води със самовари. Вражеските на оркландия войници ще стъпят на блатната земя(с отвращение) след като не е останал и един действащ самовар, и един пиян ванка с оръжие в ръце. Но ако човек(не ватник!) внимателно помисли, ще разбере че по принцип цивилизования свят се гнуси да стъпя на оркска земя, защото е заразна. Та, никой няма и да си помисли да напада блатото. Остава ванка армията със самоварите да продължат да нападат всеки съсед, но пак се връщаме на горната теза, че войните вече не се водят със самовари! Тоест пияния ванка със самовара биещ се срещу модерна суперсила даже няма да разбере какво го е направило на тор.
  9. Крайно време е русоробите да проумеят една проста истина, която се изясни на целия цивилизован свят. Оркската така наречена армия, е една орда с пълна липса на морални задръжки, с пропит от над 500 години инстинкт за грабеж, воюваща с антични методи и техника. И понеже в момента воюват с държава която нито беше някаква военна сила, нито беше с модерно въоръжение, дивашките им методи даваха някакъв резултат в началото благодарение на простите числа безкрайна антична скрап която мятаха в огъня. Обаче в момента в който се сблъскат с модерна армия, ще бъдат изметени за посрамващо кратко време. И не говоря за някоя от суперсилите. Една Полша в момента е способна да ги спре, а след 10-ина години ако темповете им на модернизиране продължат, и да ги измете. Малоумната им пропаганда вече важи само за вътреша употреба, и няколкото ватника които се прехласват по "магучая". "Магучая" отдавна не съществува. Отдавна е изпита, превърната в дачи, яхти, задгранични имоти, милиарди за незнаен брой олигарси и подкупи по външни политици. Единственото което имаха ефективно преди началото на 2022-ра беше пропагандата, но за тяхно съжаление и тя вече беше разкрита от службите които трябваше да я разкрият. Остана само да пълнят душата на ванка надигащ бутилката водка от сутринта докато се облекчава във външния ке*еф. Докато все още имат находища на скрап от студената война, ще тероризират Украйна, и ако последната издържи докато свършат, ще последва зрелищно сгромолясване на северната блатна орда. И докато преди беше спасявана от канибализъм от цивилизацията, сега не съм толкова сигурен.
  10. Ама и двата ли, или ще си запазят единия за паради? Аха, значи в твоята глава такава камера се прави по следния начин: влиза ванка в находището на германий, и от една буца с чука прави инрачервена камера.
  11. Цитираш поста "Поредна руско зверство.При ракетен удар срещу магазин в Констаннивовка са убити поне 16 души а десетки са ранени." с мозъчния напън "Поредната операция под чужд флаг" . Моля не ни приравнявай с "хората" поддали се на путиноидна пропаганда. Не сме равни интелектуално с тях.
  12. Не можеш са сглобиш дори и един смислен пост, за това нахвърляш някакви несвързани мозъчни напъни с мижавата цел да изглеждаш някак си ЕнтелЕгентно. Не съм очаквал друго от копейка, де. Принципно орската пропаганда има за таргет ниско интелигентни хора със съмнителни морални ценности и е задължително да са стояли цял живот в блато. Защото дори нискоинтелигентите ако вземат че попътуват малко из цивилизования свят, ще почнат да прозират през мъглата на пропагандата.
  13. Аз също почвам да си мисля това, след изцепката на видео обръщението на БРИКС. Едно е да сгафят с програмата на появяване на двойниците в разни мероприятия в москва, разбираемо е за орки, но да едитват гласовата част на видеото на двойника? Защо изобщо двойник ще записва видео??? Оригинала щом не е в състояние да го направи, лошо...
  14. Не е само насилственото изселване. Ако се поставим на мястото на обикновенния украинец, който една сутрин се събужда и осъзнава че града му е окупиран, водят се сражения движещи се на запад, и ако реши да се спасява заедно със семейството си, за чий да се набива право във фронта на войната, бягайки на запад? Дори да иска да се движи натам, естествено че ще предпочете да се отдалечи от сраженията(изток/север) пред това да рискува да пресича активни военни действия водейки деца.
  15. Руската диаспора към 2001-ва година е била - на първо място Украйна - 8,3 милиона, на второ място - Казахстан -3.5 милиона, и на трето място - САЩ - 3.1 милиона! И сега какво, заради тези 3.1 милиона, САЩ да бъдат включени в блатните територии ли? Всяко малцинство заслужава да има права, да си изучава езика, да си има културните и религиозни свободи, ако е достатъчно на брой и преодолее процентовата бариера да си има представители в съответните парламенти, но НЕ МОЖЕ малцинството да определя курса на политиката на мнозинството! Само слабоумен орк може да си въобрази, че ако 8 милиона не искали в НАТО, останалите десетки и десетки милиони трябва да се съобразят с него. Подобно твърдение е толкова абсурдно, че не ми го побира ума как изхожда от човек който претендира да е учен! Ако малцинството не харесва курса на политиката на мнозинството, или се примирява, или ... чемодан, вокзал и на майната си.
  16. Комик бил, наркоман бил, незнам си какъв бил. Украйна е полупрезидентска република. Не е президентска. Неговата роля е до някаква степен по-близо до ролята на президента при парламентарните републики от колкото до чисто президентските. И като цяло основното му задължение е да представя пред света народа си, да поставя исканията му, да не позволява да бъдат забравени. И в този му смисъл украинците имат голям късмет, че той се падна да е в мандат по време на войната. Защото се представя абсолютно перфектно при горните му функции. Да знам че има голям брой екипи които се грижат за всичко до последната сричка или жест, но той ги предава на световната общественост перфектно. Преди ден-два с такова самочуствие и респект се изплю в устата на чорапа, че даже не се ядосах че има такова отношение към президента на моята родина. Може да не става за политик, може да не става за законотворник, нмо е адски добър да представи в максимална сила интересите на Украйна по време на войната.
  17. Спорите с човек чието логическо мислене е под въпрос. "Не че имат желание, но имат планове при евентуална война." -Ами не, при евентуална война трябва с хляб и сол да ги посрещат. Не че имат желание, ама не искат. Започвам да се притеснявам и за други неща малко отвъд логиката...
  18. То човек като се заслуша в клиповете на украинската армия, и чува как в над 90% от тях войниците говорят помежду си на руски. Това са напрегнати ситуации, живота им е под огромен риск, мисли се бързо, говоренето на руски е чисто инстинктивно. И същите тези войници се бият срещу и убиват орки. Не се иска някаква особенна интелектуална мощ, че да си направи човек съответните изводи.
  19. Когато уатабаутизмът е в твой ущърб боли, а? Въпросната империя (на злото) отдавна си е изпяла песента и времето и е изтекло. В момента не е никаква империя, а е един разлагащ се труп. Няма право на съществуване. Няма физически и икономически аргументи за продължаване на съществуването си. Света се намира в 2023-та година, а тя и сателитните копейки около нея все още интелектуално са в средновековието, и то тъмната му част. Уморих се да слушам опорки които дефакто са преведени речи на Хитлер, и в същото време говорещите ги да се бият в гърдите, че видиш ли били борци против нацизма. Милите дословно повтарят опорките на нацистка Германия навремето, ама горди борци. Света вече е глобален. И така трябва да е. Времената на затворените общества с псевдо патриотарско мислене отдавна са на бунището. Подобни Северни Кореи и Северни Северни Кореи бавно и мъчително ще прекратят съществуването си. Начина по който е устроена световната икономика, глобалните информационни мрежи, свързаността без граници, всичко това го определя. Десет годишната ми дъщеря вечерно време си говори по дискорд с деца от къде ли не (от други държави имам предвид), аз лично имам вече лични приятели в реалния живот с които първоначално съм се запознавал онлайн от на хиляди и хиляди километри, че и по почивки заедно сме ходили. Свободата вече не се измерва само в държавата в ковто си роден, и подобни разлагащи се тумори като Оркландия просто ще бъдат изхвърлени от света.
  20. В момента в който българската армия навлезе в чужда суверенна държава, тя е агресор! Дори да е заради някаква имагинерна причина да защитава малцинство, тя ще нападне по този начин мнозинство! Подобно безумно фашистко мислене заслужава по-внимателно следене от съответните органи!!! Как така се получава, че подобни индивиди цитират дословно първоначалните аргументи на Хитлер, за започването на военните му кампании?!??!?!!? Как така една копейка не се усети, че подобни изявления съвпадат 1 към 1 с речите и прокламираните причини и цели на мустака? Не е трудно да се намерят стотици клипове в тубата. Предлагаш да нападаме и Гърция ли? Това са суверенни държави в които се изпълнява волята на МНОЗИНСТВОТО! Всичко останало е несъществено. Крайно време е да приемем и преглътнем факта, че от известно време има нация македонци, има държава Северна Македония, и последните никога повече няма да бъдат българи или България, без значение произхода им! И не е като да не сме ги предавали 2 пъти, та си имат аргументите.
  21. Продължавам да не ви разбирам, какви ги говорите за тинята. Дълбока тиня има само в чашата на бившия язовир. И то все повече и повече остава в дълбочина и към центъра. Така и не разбрах опорката на копейките относно тая тиня. Тя е там където преди е бил язовир, и от ден на ден се изтегля към центъра и надълбоко. Сякаш преди когато имаше язовир, украинците щяха да го форсират, така ли да го разбирам? Има язовир, и онези мазохисти ще прекарат понтони в най-широката му и дъблока част??? Целта която имаха орките с взивяването на стената, беше крайно краткосрочна. Мисълта им беше няколко дена напред. Те не са способни да мислят мащабно за големи периоди от време. Наводниха района между морето и язовира. Направиха го непригоден за атака, не толкова заради тинята, колкото заради течението и широчината на водната маса. В момента в който последната изтече, няколко летни дни и всичко изсъхва достатъчно. Е,това явно се е случило. Целия цирк беше да спечелят 2 седмици. Писах го преди, живея сравнително близо до голям водоем, ходим непрекъснато с лодки, особенно лятото. Много често виждам ефекта от драстична промяна на нивото... п.п. Светкавични и мащабни украински атаки няма да видим скоро. Ще се случи същото като Херсон. Натиск, унищожаване на тил, изтощение, и в един слънчев ден, всичко ще рухне. Тогава ще видим пак бъгитата Орките срещнаха най-лошия възможен за тях враг. Тази част от бившата СССР армия която е най-силна и боеспособна. Изобщо ... голямо "натрисане върху еректирал мъжки полов орган" И за е пълен купона, украинците разполагат с цялото разузнаване на света.
  22. Аз съм на мнение, че днес бяхме свидетели на най-блестящата операция на Украйна от началото на войната. Както писаха и на други места, преди час излезе едно обръщение на Зеленски. Преди да се появи изявлението на готвача, че връща неговите войски назад. Ще цитирам изявлението на Зеленски: " Днес е ден, в който определено не трябва да има тишина. И лидерството определено е необходимо. Днес светът видя, че господарите на Русия не контролират нищо. Нищичко. Просто пълен хаос. Пълна липса на всякаква предвидимост. И това е на руска територия, която е пълна с оръжие. Светът не трябва да се страхува. Знаем какво ни защитава. Само нашето единство. Украйна определено ще може да защити Европа от всякакви руски сили - и няма значение кой ги командва. Ние ще защитим. Сигурността на източния фланг на Европа зависи само от нашата отбрана. И затова всяка проява на подкрепа за нашата защита е подкрепа за вашата защита, всички в свободния свят. Ще кажа на руски. Човекът от Кремъл явно много го е страх и сигурно се крие някъде, не се показва. Сигурен съм, че вече не е в Москва. Звъни някъде, иска там нещо... Той знае от какво се страхува, защото той сам създаде тази заплаха. Цялото зло, всички загуби, цялата омраза - той сам го разпространява. И колкото повече може да бяга между бункерите си, толкова повече ще загубите всичко... всичко свързано с Русия. Какво ще правим ние, украинците? Ние ще защитим страната си. Ще защитим свободата си. Няма да мълчим и няма да бездействаме. Знаем как да побеждаваме - и това ще се случи. Нашата победа в тази война ще бъде ясна. И какво ще правиш? Колкото по-дълго вашите войски останат на украинска земя, толкова повече разрушения ще донесат на Русия. Колкото по-дълго този човек е в Кремъл, толкова повече бедствия ще има." Известно време след това дойде информацията, че Вагнер се прибират. Ако бяха влезнали в Москва какво щяха да постигнат? Нищо... Джуджето не е там. Повечето значими фигури на бандитската им власт също. Това е огромен град, какво се постига с няколко хиляди наемника при положение, че плъховете са напуснали кораба? За мен, и аз не мога да си обясня още как точно са го планирали, но това си беше украинска демонстрация на безсилието и разпада на една прогнила "нация". Блестящо... Мисля си, че края е близо.
  23. Много ми се иска да стана свидетел на ефективността на тези картечни гнезда и полицейски кордони, не срещу студенти, а срещу добре въоръжени и обезпечени ветерани до оня ден биещи се в ада на Бахмут

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...