Отиди на
Форум "Наука"

Османската Армия

Потребител
  • Брой отговори

    14
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Османската Армия

  • Рожден ден 25.06.1986

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Дупница , България
  • Интереси
    Османистика , древнотурски и съвременни турски бойни изкуства.Турска култура , кухня и много спорт!
    Турция и България над всичко!

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Османската Армия's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

6

Репутация

  1. Надеждите са ми в Ейбрамсите , а не в Леопардите.
  2. И срещу какво Леопардите се представиха добре? Срещу Т-55 ли? Нека Леопардите излизат срещу Т-14 Армата и ако ги надвият ще призная , че Леопардите са хубави танкове!!! Не съм русофил , напротив подкрепям Запада , но гледам да съм обективен!
  3. Колеги , всичко е въпрос на биомеханика. Не виждам как физически слаб човек било то и каратека , ще направи ефективен блок на културист...Но щом според вас може.. Аз по принцип съм фен на Нин-Джуцу ако трябва да гледаме Японските бойни изкуства. Иначе любими са ми Турските бойни изкуства и се чудя дали да не пусна тема за тях.
  4. Всички видяхме че германските Леопард 2 не успяха да пробият руската отбрана. А толкова много хвалби изядоха през годините... Сега и ако Ейбрамс се провалят по този начин значи целия Запад да си мълчи. Лично аз съм фен на Меркава
  5. Историк имам един въпрос към теб. Впрочем 2 са. Първо - може ли слаботелесен човек да се занимава с Карате? Второ - би ли могъл слаботелесен човек да приложи Карате достатъчно ефективно срещу физически по-силен противник?
  6. Това го чух по телевизията , а не си го измислям! Значи ти си проклет СЕДЕСАР! Ти или си сляп или си с промит мозък! Ти си поредната рожба на цялата криворазбрана демокрация в България! С извинение!
  7. Четете записките на Захари Стоянов за турското робство. България трябваше да се освободи от тези окови , но не чрез Русия! Левски и Ботев са били против това Руската империя да се меша в българските дела защото са знаели , че руския камшик е по-коварен от турския! А конкретно за Османското робство бих казал следното: Ако Левски и Ботев бяха живи и видеха с очите си на какво дередже е сегашна България? Оу , те категорично биха избрали турското робство! Защото тогава е имало някакъв ред , а не сегашната простотия и най-образно казано ПЪЛНА АНАРХИЯ и разпад на държавността!
  8. Че кой е казал , че рекламирам неоосманизъм? Аз пък мога да кажа , че вие рекламирате откровено русофилство! Не знам за война между християни и мюсюлмани , но Турция няма да изчезне защото е светска държава с прозападна ориентация! А че целия Запад подкрепя връщането на Османската империя си личи дори и от хората неитересуващи се от политика!
  9. И понеже няма какво друго да кажеш и обиждаш! Никой няма да ми отнеме любовта към република Турция и нейния свещен народ! А ти не се безпокой , ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ не само в България , а на целия Балкански полуостров! Тя вече започна да се връща , но знаеш ли този път какво ще е различното? Разликата е , че Русия този път ще бъде безсилна да направи каквото и да е! Това е необратим процес!
  10. Кой победи Хитлер ли? Той сам се победи с акъла който имаше!
  11. По темата: Защо Русия започна Освободителна война Първо: Тази война НЕ е Освободителна а ПОРОБИТЕЛНА или дори може да се каже ОКУПАЦИОННА! Целта на отвратителния руски империализъм е да се създаде на Балканския полуостров лоялна до гроб държава на отвратителната Руска империя! И тя успя за съжаление! Тази война проми мозъците на българския народ и го накара да вярва в отвратителните руски ценности и пропаганда как виждате ли КОЛКО НИ ОБИЧАЛИ! Руската империя никога не ни е обичала нас! Нейната идея пак казвам бе да се създаде РУСОФИЛСКА държава на Балканския полуостров и тази проклета империя успя за съжаление! Русия да изгниеш в ада!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...