Отиди на
Форум "Наука"

Gabraka

Потребител
  • Брой отговори

    69
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Gabraka

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gabraka's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

49

Репутация

  1. По първия абзац - престани да се опитваш да остроумничиш. Вече е ясно, че нищо не ти е ясно. По втория абзац - смятай какъв боец си бил щом публиката те е карала да си неспокоен и неуверен
  2. Цялото ти участие в темата е едно тролене и спамене за дядоколедовци и някакви пресмятания на проценти. Чел-недочел какво са написали другите и веднага да оставиш и ти безсмислена писаница. Хората били пропити с чужда култура. Направо си представям как Флорентино Перес казва на Борусия Дортмунд "Дайте финала на ШЛ да го изиграем на Вестфаленщадион пред вашите ултраси. Те и моите, и вашите играчи са пропити с чужда култура и няма да им направи впечатление"... Ето ти малко чужда култура - позицията на Гари Линекер по въпроса. Може пък на английски да ти е по-разбираемо, отколкото на български...
  3. Глупости. Изобщо не си разбрал за какво пиша...
  4. Да вярвам на deaf е по-глупаво, отколкото да вярвам на Родриго Де Паул и отколкото да вярвам в Дядо Мраз. Така че избирам да не повярвам на deaf И не знам каква опровержителна статистика имаш предвид. Това, за което пиша аз, не подлежи на статистика...
  5. Не става въпрос за чуждата агитка, а за собствената. Една от причините за аржентинската победа в Катар бе, че всеки двубой го играеха като домакини. Самите играчи го изтъкнаха като причина, така че ще им се доверя. Разбира се, за някой безродник, който не прави разлика дали играе пред погледите на родителите си или пред погледите на извънземни, правилото е безразлично. За щастие не сме стигнали до роботизация на играчите и повечето все още играят с плам.
  6. Това е вярно, ако на трибуните са китайци и японци с фотоапарати, а не местни агитки...
  7. Добре е, ако е финал. Но на четвъртфиналите домакините във вторите срещи имат допълнителни 30 минути пред своя публика, което не е честно.
  8. Остава и 30-минутните продължения при равенство да премахнат и всичко ще си дойде на мястото.
  9. "Както взехте Македония, вземете и всички македонци, които се намират още в България. Нека са ви халал. Нам те са само пакостили. Заради тях са гинали българските синове. Нам са пакостили, колкото са могли. Вземете ги всички и направете от тях хора и граждани. Аз съм винаги противник на македонците. Борил съм се против тях. Всички политически зверства в България са дело на македонците. Никога не бих воювал с вас заради македонците." (в-к "Нов лист") Белград 8-9 ноември 1922 г. И Кирил Петков се отказа от македонските българи, и Александър Стамболийски се отказва от македонските българи. Георги Димитров обаче отива по-далеч от тях двамата.
  10. Кирил Петков продаде българите в Повардарието, докато Георги Димитров продава българите и в Повардарието, и в Пострумието. Кирил Петков остави българите в Повардарието да бъдат насилвани. Георги Димитров оставя българите в Повардарието да бъдат насилвани и сам насилва българите в Пострумието. Кирил Петков може да се мери с Александър Стамболийски, но с Георги Димитров няма как да се мери. Засега.
  11. Чий доходи са се качили и как стигна до такъв твърд извод?
  12. Нищо общо между СФРЮ и Съединението. А Русия е било толкова против Съединението, че чак ни помага с паричния дълг към Османската империя... След ВСВ единствените западни държави със субектност са САЩ, Великобритания и Франция. Затова и са постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН. Алтернативките трябва да са все пак относително възможни. СФРЮ от Алпите до Черно море е невъзможна. СФРЮ от Босна до Черно море, стъпила на османското наследство, е по-възможна (по Хънтингтън), но нейната столица няма как да бъде в Белград, а в контекста на ВСВ е немислимо да бъде в София.
  13. Именно. Западът няма как да приеме съветското влияние в Синеморието да бъде 70%, следователно "интегрална Югославия" е невъзможна. Западът дори Триест си прибра, въпреки Тито и неговата "въоръжена до зъби армия от един милион надъхани бойци, разположени в планините на Босна".
  14. Че какво по-политическо от Холивуд? Точно Холивуд е най-силното оръжие на Запада... И рокендролът Нито пък Алфа-Ромеото на Гунди е само "известен стокообмен", но да не разводняваме темата излишно...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...