Отиди на
Форум "Наука"

Мерил Стрийп

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Мерил Стрийп

  1. Моля ви, обяснете на мен, лаика, как се получават сноповете от електрони. Как се насочват в ускорителя, как се отчита всичко, което те "правят"? И, без намерение да ви дразня, защо въобще ни е нужно да знаем какво се е случило след Големия Взрив? Просто се е случило и това е....
  2. Регистрирах се при вас с голяма радост. От много години ме "гложди" въпросът какво представлява времето. Намерените от мен материали бяха съвсем оскъдни и не задоволяваха и малка част от любопитството ми. Случайно попаднах на вашия форум и най-накрая мога да кажа, че въпросът ми намери отговор. За голямо мое съжаление признавам, че не мога да участвам във форума, защото нямам вашите подготовка и знания, но пък с огромно удоволствие ще чета постингите ви Със същото удоволствие отбелязвам спокойния и уравновесен тон на форума, което е много важно. Приятен ден на всички.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...