Отиди на
Форум "Наука"

xaxo

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за xaxo

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Варна

xaxo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Значи не е толкова фрапиращо, щом е Linux базирана. Ще вземат едно ядро (защото ме съмнява да напишат ядро) и ще напишат една графична среда и ето ти операционна система. Даже ме съмнява, че и графичната среда ще е базирана на GNOME, KDE, XFCE ...... знаете колко много има.
  2. В тази задача трябва да се пренебрегне съпротивлението на въздуха и да се счита, че силите на триене на двете превозни средства са равни. Тук е в сила "Принципа на относителността на Галилей". Ако се сещате за неговия експеримент с разлините предмети с различни маси, които тои пуска и кулата в Пиза и наблюдава нещо много странно: тела с различни маси падат за едно и също време. Това е същото само че в хоризонтален вариант и не играе роля земното притегляне а явлението инертност.
  3. xaxo

    НЛО?

    Искам и аз да се включа в разговора с едно въпросче. Не съм много на ясно, но нали Луната ни винаги гледа към Земята с едната си страна (Near Side както е показана на снимките) и доколкото разбрах въпросният удър е бил от страната която не виждаме никога, следователно никой не може да е видял удара. А още по странно е, че страната която виждаме постоянно е доста сериозно бомбандирана, а би трябвало планетата Земя да прави параван и да я пази от тези метеорити.
  4. Влез в търсачката на Google и напиши "Borland C++ 3.1" Аз се уча на него. Успех !
  5. Тук сте много прави. Тези игри завладяха хората. Ще стане както във фантастичните филми - хората живеят в някакъв въртуален свят. Според мен всичкото това време което се губи пред компютъра поне трябва да е малко полезно, тази енергия която влагат геймърите трябва да се насочи към програми, които ще им раздвижат малко мозъците и ще им бъде полезно за напред. Аз лично се зарибявам с C++, Photoshop, 3DS MAX и др. програми свързани с някакво мислене и творчество.
  6. В тези стереограми няма нищо, просто всеки вкарва някакво въобращение и след известно време кьорене в картинките почваш да виждаш някакви си свой работи.
  7. xaxo

    НЛО?

    Благодаря ти за разказа fixxxsers. Аз искам да ви запозная с една случка пак в България. 1978 г. 29 декември (Кореспондент на БТА Димитър Мустакерски) "Тази сутрин в 05,40 часа над село Бохот, Плевенски окръг, бе забелязано необикновенно светещо тяло. В 06,10 ч. тялото според хората, които са го наблюдавали, било голямо колкото луна и застанало неподвижно на около 1000 метра височина. По-късно то е видяно над Плевен като голяма, ярко светеща звезда, забелязана от стотици граждани. То приличало на кълбо, от едната страна ярко червено, а от другата - сребристо. Около час тялото стояло почти неподвижно над града, а към 9 ч. бавно се придвижило на запад." Ето и разказ на очевидец - Христо Тинчев (Завеждащ отдел "Строителство" при Птицезавода край с. Бохот) Още рано сутринта, по тъмно, след качването си в рейса, очевидеца е забелязал "нещо да свети" над бившия плевенски затвор. Светещото кълбо е следвало автобуса, а при магистралата за Ловеч, "бе толкова ниско, че аз го гледах на равнището на погледа си и без да вдигам глава". Тинчев казва, че като бивш парашутист умее да определя разстояния и според него кълбото се е намирало на около 500 метра височина. По-късно вече в 5,40 кълбото е над с. Бохот
  8. xaxo

    НЛО?

    Анкетата странно не се е показала ? Нещо съм объркал. А относно зелените човечета ако забелязваш са в КАВИЧКИ ! И това си е лично мнение дали съществуват. КГ125 прочети някоя книга да добиеш представа за какъв проблем става на въпрос.
  9. xaxo

    НЛО?

    Знам, че много от вас като видят анкетата ще си кажат, какво общо има НЛО с извънземните (ако има) ? От всички регистрирани до сега НЛО има голям процент, които не могат да бъдат обяснени с Атмосферните явлеия или прикрити като обвиняват народа, че е под масова психоза на тема НЛО. Мисля че точно тези проценти са нашите "ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА"

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...