Отиди на
Форум "Наука"

PET3

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ PET3

  1. Съвременната технология от години е стандартизинана като: Благинка от смачкани слънчогледови семки + супер отровния и задушлив Хексан Така се правеше в "Калиакра" и "Олинеза". Ако се бъркам с нещо поправете ме.
  2. Бензин се смесва с вода чрез ценрофуга. Получава се "хомогенна" смес за кратко време. Бензина трябва веднага да бъде оползотворен в двигателя. Ако пък трябва да отделяш бензин от вода с бобина за високо напрежение (така наречената Румкорфова спирала) и приложен електростатичен потенциал върху съда със сместа. Най-трайно смесване засега получено в САЩ е чрез наночастици. Ако направиш C8H18+H2O-> това едва ли ще има ще има свойствата на бензина. Температура, вискозитет, детонационни качества (октаново/цетаново число), самодетонация. Присъствието на директно свързан кислород с бензиновата молекула говори, че ако изобщо гори, едва ли ще е добре.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...