Отиди на
Форум "Наука"

Зарко Ждраков

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Зарко Ждраков

Последни посетители

2256 прегледа на профила

Зарко Ждраков's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Добре дошъл:) Продължете в самата тема или в избрана от Вас форма:))

  2. Уважаеми колеги, бих искал да ви благодаря за проявеният интерес към моята ЛЕКЦИЯ и за високите оценки, които сте дали. Колкото до почеркът на анонимното и некомпетентно политиканстване - мисля, че ми е познат. Ако този маскиран форумджия се беше запознал с изворите по темата, щеше да знае описаните от хрониста Сиропулос подробности, относно претенциите на младият папа Евгений ІV във връзка с целуването на края на мантията не само от императора, но и от престарелият патриарх Йосиф ІІ, син на цар Иван Шишман. Много от сведенията в лекцията не бяха известни на българската общественост и наука, така че проучването ми със средствата на Фондация Пол Гети през 1996 г. в Италия остава актуално. Мисля, че тази тема трябва да бъде продължена и от други "куражлии", които да отговарят за своите дела, а не за тези на своите родители.... Лекцията имаше достатъчно картинки, но този, който я е записал с преднамерени неточности от аудионосител не ме е уведомил за интернет публикацията, така, че текстът не е редактиран.
  3. Уважаеми колеги, радвам се за проявения от вас интерес към моята лекция за Флорентинския събор. В тази връъзка бих искал да внеса някои уточнения, а също да взема участие във дискусията. Първо тази лекция е лишена от изобразителния материал, но по-важното е, че не е редактирана от мене и в нея има неточности. С една от тях се занимава моят анонимен "почитател", чийто политизиран почерк ми

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...