Отиди на
Форум "Наука"

horne

Потребител
  • Брой отговори

    12
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ horne

  1. horne

    Sulfuric acid - БГ ? H2SO4

    Sulfuric acid - името на български някой знае ли го и къде мога да намеря това удоволствие ...? H2SO4 Благодаря предварително !
  2. а цена за грам да ми кажеш онтировачно ?
  3. horne

    hydriodic acid ?!

    Има ли заместител нещо което да използвам вместо него ... Този сайт който го даде продават ли се нещата? Толуен продава ли се във България ?
  4. horne

    hydriodic acid ?!

    смисал течно е ? и мога ли да го получа с нещо което се продава ? Благодаря за отговора !
  5. horne

    hydriodic acid ?!

    hydriodic acid - може ли някой да ми каже как се казва на Български и дали се продава
  6. Ammonia Hydras ----------------------- Бях дочул че било фреон но не сам сигорен ?! моля помощ И във Варна съм можетели да ми кажете някой химически магазин
  7. horne

    амониев хидрат ?!

    Можете ли да ми обясните в какво състояние се продава и каде , колко струва ? Благодаря предварително !
  8. при нагряване топи ли се този кристал и при каква температура се топи проучи го малко
  9. Благодаря за инфото ... незнаех това за парализата и това , че може да е толкова опасен . Все пак все още ми е интересно , също така като цяло за това как от разтвор да го направя в соли или прах. Еми на бялото ми виктори пише 0,7мг , предполагам че има и по 1мг цигари , ако ги изпуша наведнаж ще се парализирам ли ? И кажи за тази жаба как и набихте никотина , инт. ми е много .
  10. horne

    Извличане на никотин

    Здравейте . Наскоро попаднах на интересни статии за никотина и се запитах дали немога да го извлека от тютюна . Пробвах като го сложих в чаша вода и я загрях . Мисля че се отдели мн. голям % , но въпросамие може ли да се направи в прахообразно , например с амония или нз ..

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...