Отиди на
Форум "Наука"

Заров

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Заров

Заров's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Черните дупки са нещо невероятно, знам доста малко за тях и ще се потрудя да понауча нещо, доста объркващо ми се струва нещо толкова малко как гълта звезди хиляди пъти по-големи от нея. Имам един въпрос на който надявам се някой да ми отговори. До колкото знам има енергия която отблъсква всички тела в нашата слънчева система и за това тя се разширява. Защо черните дупки не поглъщат тази енергия?
  2. Гледах 1 филм в който говореха за тази снимка, има повторна снимка на това когато сянката е застанала по друг начин и това не прилича на нищо повече от пясък А до колкото това дали има живот......може да има екстремофили в полюсите, но за "зелените човечета" можем само да мечтаем :D По-интересно е дали е имало живот и дали той е бил развит когато на Марс е имало вода? Дали магнитното поле което сега е изчезнало тогава е било Достатъчно силно за да спира слънчевите бурии.
  3. Мисля, че е заради напояването. Помислете ако има по средата на нивата въртяща се пръскачка тя пръска точно в кръг

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...