Отиди на
Форум "Наука"

миа

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ миа

  1. Вижте още нещо за магнитния структуризатор (от същия сайт): # При затлъстяване да се пият по 2-3 литра намагнитена вода дневно. # При задържане на урината да се пият по 50-100 ml намагнитена вода на всеки 30 min. # Билков чай, приготвен с намагнитена вода (да се приготвя в емайлиран съд) или чаша намагнитено мляко помага много при безсъние. Със сигурност пиенето на ненамагнитена вода с направо "уникалния" магнитен структуризатор има същите свойства. Ако се проверят обективно показателите на "живата" вода и на нормалната (тази, която не е подлежала на обработка с прибора) няма да има разлика (може би повишено съдържание на йони), но самовнушението може да излекува хората, който вярват в магическите свойства на структуризатора (или поне да им помогне да се почувстват по-добре).Това е добре познат на психиатрите метод-сугестия.А цялата информация на въпросната страница си е чиста интернет ларвирана сугестия!
  2. През август 2006 година беше открита рибката Microrasbora galaxy (галактическа микрорасбора) в Мианмар.След дълги спорове учените причислиха новооткрития вид към род Cyprinidae.Рибката е аклиматизирана и развъдена в аквариумни условия.Само шест месеца след откриването й пъстроцветната рибка беше силно застрашена поради унищожаване на естествените й местообитания и неконтролиран улов.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...