Отиди на
Форум "Наука"

марушка

Потребител
  • Брой отговори

    273
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

марушка last won the day on Януари 7 2011

марушка има най-харесвано съдържание!

Всичко за марушка

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

марушка's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Репутация

  1. "Както вече ти казах,злото трябва да живее на земята,където е у дома си,защото домът на злото е земята." /"Херметика","Либелий"ІХ/ "Случи се така,че присъщите на материята злини са се смесили в човешкото тяло." /"Херме тика","Асклепий" ІІІ/ "Душата на детето... е все още силно свързана с душата на Космоса. Но когато тялото наедрее и притегля душата към материалната си маса,поражда забрава и така душата се отделя от Прекрасното и Доброто и вече не е част от него. "И чрез тази забрава душата става зла."/"Херме тика","Либелий"Х/ "Разбирам,че по божията милост в мен се съдържа форма,която не е от материя, и аз се освободих от себе си и влязох в безсмъртното тяло."/"Херметика","Либелий"ХІІІ/ "Ти си се пречистил,след като си отстранил земното си обиталище." /"Херметика","Либелий"ХІІІ/
  2. "ДУШАТА ТИ СЕ СТРЕМИ КЪМ НЕБЕТО,ТЯЛОТО ТИ Е ПОД ЗЕМЯТА... ТИ ЩЕ СЕ КАЧИШ НА НЕБЕТО... ЩЕ СЕ ИЗДИГНЕШ КЪМ ОНЕЗИ,КОИТО СА НАД ЗЕМЯТА"... /"КНИГА НА МЪРТВИТЕ"/ "ЩЕ СЕ ИЗДИГНЕШ НАГОРЕ,ЩЕ ПЪТЕШЕСТВАШ ПРЕЗ НЕБЕТО,ЩЕ СЕ СВЪРЖЕШ СЪС ЗВЕЗДИТЕ ..." /"КНИГА НА МЪРТВИТЕ"/ "Царят е ОЗИРИС в пясъчна буря. Царят ненавижда земята... Царят се стреми към небето... /"Текстове от пирамидите"/ "Стани, махни пръстта,отърсе се от прахта, изправи се и пътувай с духовете,защото твоите криле са като крилете на сокол и блестиш като звезда..." /"Текстове от пирамидите"/ "ИЗИДА възкликва: "Колко радостно е да те видя как се издигаш в небето в цялата си сила,вселяващ ужас,с магията в краката ти... Портитена небето са отворени за теб,портите на звездната твърд се разтварят пред теб... /"Текстове от пирамидите"/ "Царят е чист в своята гробница. Царят се отърва от злото. Царят се освободи от грехо- вете си. Царят захвърли долу на земята злините на плътта си..." /"Текстове на саркофазите", ок.1900 пр.хр./
  3. И всеки,който се посвети на разума,ще се окаже пред смъртна опасност. Ще поста- новят нови закони и ново правосъдие. Няма да се вярва и да се чува нищо свято,нищо благочестиво и достойно за небето или небесните същества. Колко печално ще бъде,когато боговете се отдалечат от хората! Само гибелните ангели ще останат да се смесват с човеците,ще обладават нещастниците и ще ги подбуждат на какви ли не престъпления - войни,грабежи,измами и висчко,противно на душата... "И когато всичко това отмине, АСКЛЕПИЙ, тогава господарят и отецът,богът,чиято е изначалната сила,господарят на първодоброто,ще погледне на всичко това... и по негова воля - а тя е добра воля - ще застане срещу пороците и покваряването на всичко,ще поправи грешното,ще заличи злобата... и ще възстанови света в неговата изначална прелест,така че самата земя отново да заслужава почит и възхита. И хората от онова време с непрекъснати благословии и хвалебствия ще отдават почит на бога,който създава и възстановява великото си дело. И това ще бъде природата на света - реформиране на всичко добро и възвръщане на най-святото и благочести вото в природата.... "ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,РЕФОРМИРАНЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕ"НА ПОРЯДКИТЕ И КРАСОТАТА НА МИНАЛОТО...
  4. ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ към АСКЛЕПИЙ: "Знаеш ли , АСКЛЕПИЙ, че ЕГИПЕТ е образ на небето или по-точно,че всичко,което управлява и се движи по небето, е слязло в ЕГИПЕТ и се е трансформирало там? Нашата страна е храм на целия свят. И тъй като на мъдрия подобава да знае всичко занапред,не трябва да оставаш в неведение за следното: ще дойде време,когато ще изглежда,че египтяните напразно са почитали най-дълбоко и с цялата си душа и разум божественото. Цялата тяхна свещена вяра ще се окаже ненужна и ще изчезне без следа,тъй като божественото ще изостави ЕГИПЕТ и ще го върне на небето. Някогашният дом на благоговението ще опустее,ще се лиши от силите си и ще остане празен. Чужденци ще се заселят в него и набожността не само ще бъде пренебрегната,а ще се случи нещо още по-лошо - т.нар.закон ще забрани под страх от наказание благочестието,предаността и почитта. Тогава тази най-свята земя на светилища и храмове ще се изпълни цялата с гробници и трупове. О, Египте,Египте, от твоите достойни дела ще останат само спомени и дори те ще приличат на небивалици на децата ти! Само изсечените в камък думи ще оцелеят,за да разказ- ват за достойнствата ти! Скити,индийци и други варвари ще живеят в теб. Божественото ще се върне обратно на небето и всички хора ще умрат,и ЕГИПЕТ ще остане сиротен и напуснат от богове и хора. Призовавам те,най-свята от реките,и ти казвам бъдещето - порои от кръв ще обагрят бреговете ти и ще се спуснат към теб. Не само божествените ти води ще се омърсят с нея - кръвта ще потече навсякъде и мъртвите ще станат повече от живите. Оцелелите ще се познават като египтяни само по езика - във всяко друго отношение ще са като чужденци. Защо плачеш, АСКЛЕПИЙ? Самият ЕГИПЕТ ще бъде подтикнат към много по-порочни дела от това и ще затъне далеч повече в злото. .... Всичко добро,което никога не е било, не е и няма да бъде по-добро,ще бъде в опасност. Хората ще го намират за угнетяващо и ще го презират. Няма да ценят този свят,несравнимото творение на БОГ, величествената постройка, съставена от безброй разнообразни образи,единството на всичко,което може да се почита,възхвалява и обича от онези,които го виждат , многообразието в едно - единствено нещо. Те ще предпочетат сянката на пред светлината и смъртта ще им се струва по-желана от живота. Никой не ще обръща взор към небето. ЩЕ СМЯТАТ БЛАГОЧЕСТИВИТЕ ЗА ЛУДИ, А БОГОХУЛЦИТЕ - ЗА МЪДРЕЦИ. Лудият ще се смята за храбрец, а негодникът - за почтен. ДУШАТА И УЧЕНИЯТА ЗА НЕЯ ЧЕ ТЯ Е БЕЗСМЪРТНА ИЛИ ОЧАКВА ДА СЕ СДОБИЕ С БЕЗСМЪРТИЕ/, КОИТО РАЗКРИХ НА ТЕБ, ЩЕ СТАНАТ НЕ САМО ЗА ПОСМЕШИЩЕ, НО И ЩЕ СЕ СМЯТАТ ЗА ИЗМИСЛИЦА. .....
  5. Защото са били царе,принцове и други владетелски роли и оттам са станали богове? Но не всички са хора. Тези,които се появяват в силна много силна блестяща светлина или даже тези,които не се появяват никога пред човека /както при мен,моята духовна сила не се появи пред мен/ - те са богове.
  6. Боговете не са измислени,а са били хора. Всички древногръцки,било то и древноегипетски,било то и др.инд. от скандинавската митология също така са били хора,и затова се прераждат.Аз знам,че не живеят в ШАМБАЛА. Но нека и Мадлейди да се изкаже каквото знае.
  7. Добре ще чакам отговора ти и аз за другите му имена,попитай го и с нетърпение ще очаквам отговора ти.
  8. Глишев първо на теб ще отговоря. ОДИН не е измислен,нали точно това писах по-горе в постинга,че бил началник и е давал команди на множеството. И точно това допълниха,ТОВА НЕ Е МОЕ ДОПЪЛНЕНИЕ: Че има доказателство за това. Това го пише в Едата. Добре де щом казваш на латиница на латиница да бъде,макар че е едно и също на латински и на латиница все тая е.
  9. Аз писах на латински имената,защото така бяха написани в Еди,да няма да си ги измислям на български,не са ги превели на български. В една част от Еда,хайде няма да я пиша на латински пак,че ми е забранено да пиша на латински , в която част ОДИН разказва за достигането на руните и до тайното знание,като започва със собствената си саможертва в името на познанието. Но не доуточняват кое е това тайно знание. Но много ясно нали във всяка митология за тайното знание се говори,че е именнно прераждането.
  10. О фон дер глиш паша здрасти,мараба,бон суар.
  11. Ти си бил много умен по тема имената бе. Ами името ГЪРЛО ДЖУДЖЕ - значи ОДИН може би е бил във въплъщение в джудже. - от ЕДА пак - 500 врати 40 и повече. Аз мисля тe са VALHAL 800 EINHERGES отидете в момент през една врата. когато те се справят в борбата с WOLF.56 ОДИН като много голям началник? /дава команди/ на голямо множество. Има много доказателства за това.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...