Отиди на
Форум "Наука"

Parabellum

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Parabellum

  1. И филмът на ТВ Евроком Царевец за Възстановката. http://ekcarevec.com/view.php?id=1536
  2. За няколко часа Велико Търново ще се превърне в арена на сражението при Бунархисар от преди 100 години. В бойните действия ще се включат около 70 доброволци от Национално дружество “Традиция” от София, Панагюрище, Шумен, Силистра и старата столица. Възстановката ще се проведе на 6 октомври. Всеки е добре дошъл да гледа Повече за събитието тук http://www.dnesbg.com/kultura/vav-v-tarnovo-shte-bade-nay-mashtabnata-vazstanovka-za-balkanskata-voyna.html Ако Форумната Управа прецени, че постът ми не е за този раздел да го премести в правилният. Чест и Почитания!
  3. Този форум го знам от самото му създаване.Бях се регистрирал навремето, но нещо регистрацията ми.............. Както й да е. Регистрирах се наново.
  4. Аз да попитам знаещите. Кога е посторена църквата Св.40 Мъченици? Също така обърнете внимание на титлата "Деспот" и "Севастократор" в България.Вземете лист и химикал и нахвърляйте върху прост лист хартия имената на деспотите и севастократорите и по каква линия са сързани с управляващите династии у нас. Ще стигнете до доста интересни подробности. Бачо ви Парабелум дава доста интересна "храна" за размисъл
  5. не е променил статуса си

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...