Отиди на
Форум "Наука"

Teodr

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Teodr

  1. „От 02.08.2010г. влизат в сила девет стандарта за общо 20 вида месни продукти (кайма, кебапчета и кюфтета, сурова наденица, варени и варено-пушени колбаси, карначета, варено-пушен салам, както и малотрайни колбаси) от свинско, пилешко и говеждо месо. Стандартите са разработени от Националната ветеринарно-мединска служба (НВМС) и се приближават максимално до Български държавен стандарт (БДС). „Стара планина“ може да се нарече продукт, минал процедурата и оценяването, без вложена соя, картофено нишесте, фибри или механично обезкостено месо.“ Български държавен стандарт за месни продукти vs Утвърдени стандарти за производство на месни продукти „Стара Планина“
  2. Наистина, колко обикновенно и същевременно колко красиво
  3. И все пак добре, че не сме обявявали война на СССР, иначе щяха да си ни прегазят '44-та и частта на тая салфетка за БГ щеше да се ползва за тоалетна хартия, а БГ щеше да бъде не 90%, а 95% под съветско влияние
  4. Ами те ЦСКА са на път да ги забранят, а за алкохола ще настане гражданска война ако някой се опита да го спре, иначе съм напълно съгласен с теб.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...